19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Великдень без Кейт: принцеса Уельська пропустила службу в церкві
Великдень без Кейт: принцеса Уельська пропустила службу в церкві

Великдень без Кейт: принцеса Уельська пропустила службу в церкві

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон пропустила щорічну службу на Великдень, оскільки продовжує боротьбу з раком. Востаннє вона зʼявлялася на публіці з родиною під час різдвяної ранкової служби у 2023 році.

Кейт Міддлтон не відвідала церковну службу на Великдень

Як і очікувалося, принцеси Уельської не було в каплиці Святого Георгія у Віндзорі разом з іншими членами королівської сім’ї.

Принц Уельський Вільям і троє дітей подружжя – 10-річний принц Джордж, 8-річна принцеса Шарлотта і 5-річний принц Луї –  також пропустили захід. Усі вони мали відзначати велике християнське свято у приватній атмосфері у резиденції Анмер-Голл в Норфолку.

Зараз дивляться

Невідомо, коли Міддлтон вийде у світ наступного разу на тлі її проблем зі здоров’ям. Ще до публікації відеозвернення з діагнозом, у Кенсингтонському палаці заявляли, що принцеса Уельська навряд чи повернеться до виконання державних обов’язків до Великодня, що за західним стилем цього року припав на 31 березня.

Про рак багатодітна мати повідомила на тлі великої кількості конспірологічних теорій щодо її відсутності у публічному просторі. Тоді Кейт Міддлтон повідомила, що перебуває на ранній стадії хімієтерапії через діагностований рак. Разом з тим вона не уточнила ступінь розвитку недуги та її тип.

Де був король Чарльз III на Великдень

У той час як подружжя Кейт та Вільяма пропустило недільні урочистості, король Чарльз III, який також бореться з раком з лютого, вперше з’явився на службі після того, як йому поставили діагноз.

75-річний британський монарх перебував у доброму гуморі та був присутній на службі разом зі своєю дружиною, 76-річною королевою Каміллою. Вони побачилися з шанувальниками. На фото видно, як він привітно махає рукою зібранню людей.

Принц Ендрю і його колишня дружина Сара Фергюсон, а також принц Едвард з дружиною герцогинею Софі та принцесою Анною також відвідали недільну службу.

Теги по теме
Пасха Кейт Миддлтон
Источник материала
Поделиться сюжетом