Бункер мільярдера: Джеф Безос придбав особняк на острові за $90 млн
Бункер мільярдера: Джеф Безос придбав особняк на острові за $90 млн

Бункер мільярдера: Джеф Безос придбав особняк на острові за $90 млн

Джефф Безос придбав елітний особняк за $90 млн на унікальному острові в Маямі. Цю нерухомість також називають бункером мільярдерів.

Джефф Безос купив особняк за $90 млн

Так, ділянка глави Amazon виходить просто на пляж біля океану. Це вже третя пляжна резиденція мільярдера, і він має намір жити саме в цій деякий час.

Примітно, що ще 1998 року особняк продавали за $2,5 млн. Висока ціна на сьогодні вказує на затребуваність нерухомості на цьому елітному острові. Відомо, що на цій ділянці суші розташований лише 41 будинок, і рішення Безоса сподобається не всім.

Зараз дивляться

– Зараз це найгарячіше місце в країні. Якщо багата еліта і прагне чогось, так це шматочка ексклюзивності. Нерухомість на острові й так дефіцитна, тому немає сумнівів, що Безос, який укладає позаринкові угоди, розворушить тих, хто вже придивлявся до будинків тут, – заявив інсайдер, обізнаний у нерухомості.

Утім, деякі зірки не готові робити такі величезні покупки – наприклад, Гвінет Пелтроу взяла іпотеку на $22 млн, щоб зробити ремонт у своєму особняку в Монтесіто. Аналогічно вчинили Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, які за взяті в банку кошти купили маєток у Беверлі-Гіллз, і виплачуватимуть кошти наступні 30 років.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны