В Чорногорії пройшов український фестиваль
В Чорногорії пройшов український фестиваль

В Чорногорії пройшов український фестиваль

В останні вихідні березня волонтери Української асоціації "Добра справа" провели в Чорногорії черговий Український фестиваль. За словами очільниці Українського центру в місті Херцег-Нові та координаторки Фестивалю Юлії Дайнарович, подію відвідали не лише місцеві мешканці, але й гості з Хорватії.

"Наші фестивалі – це можливість познайомити балканців з українською культурою, чудова нагода зібрати українську громаду, а також потужна благодійна акція, де ми збираємо кошти для подальшої реалізації проєктів Української Асоціації, в тому числі пов'язаних з допомогою захисникам України," – коментує Юлія.

До уваги гостей було представлено численні страви та напої української кухні, сувеніри, одяг з національною символікою, прикраси, іграшки та інші товари, виготовлені українськими майстрами й майстринями.

Концертна програма включала дитячі і дорослі колективні та сольні виступи, співи кавер-виконавців. Спеціальним гостем фестивалю став гурт Los Ianrover's з колоритним колумбійським виконанням українських традиційних пісень.

"Гості відзначали особливу дружню і затишну атмосферу заходу. Можливість "побути в колі своїх", поспілкуватися, відчути смак дому. З нетерпінням чекаємо нової зустрічі. "Добра Справа" єднає українців в Чорногорії, долучайтеся і ви!" – запрошують представники Асоціації.

Источник материала
Поделиться сюжетом