Захарова звинуватила МОК у змові з Україною заради "видавлювання" Росії з міжнародного спорту
Захарова звинуватила МОК у змові з Україною заради "видавлювання" Росії з міжнародного спорту

Захарова звинуватила МОК у змові з Україною заради "видавлювання" Росії з міжнародного спорту

Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова накинулася з безглуздими звинуваченнями на Міжнародний олімпійський комітет (МОК) та його президент Томаса Баха. Поплічниця диктаторського режиму Володимира Путіна оголосила про змову між МОК та Україною проти росіян.

Про це Захарова сказала в інтерв'ю пропагандистському інформаційному агентству ТАСС. За її словами, Бах нібито просив українських спортсменів стежити за висловлюваннями російських атлетів про війну у соціальних мережах для того, щоб не допустити участі представник РФ на Олімпійських іграх у Парижі.

"Бах перебуває у змові з українською стороною і наділив їх повноваженнями збирати інформацію на російських спортсменів, яка ляже в основу відмови атлетам із Росії брати участь у відповідних олімпійських заходах. Це ж змова чистої води, тільки змова не двох приватних осіб, а керівника міжнародної організації з однією країною щодо видавлювання третьої сторони", – сказала Захарова.

Напередодні колишня біатлоністка Світлана Ішмуратова зі словами "просити українців – це взагалі низько", видала абсурд про страх МОК перед Росією. Раніше президент Олімпійського комітету Росії (МОК) Станіслав Поздняков вимагає від МОК перенести Ігри-2024 з Парижа після того, як мер міста Анн Ідальго заявила про небажання бачити на змаганнях спортсменів із Росії та Білорусі.

Як повідомляв OBOZ.UA, президент Федерації спортивної боротьби Росії (ФСБР) Михайло Маміашвілі поскаржився, що в Парижі радісно "зустрічали війська вермахту", але росіян "не хочуть бачити". А дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лідія Іванова обізвала Анн Ідальго ідіоткою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки

Источник материала
Поделиться сюжетом