19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Соромʼязливій" Кейт Міддлтон важко далося записування відео про рак, — ЗМІ
"Соромʼязливій" Кейт Міддлтон важко далося записування відео про рак, — ЗМІ

"Соромʼязливій" Кейт Міддлтон важко далося записування відео про рак, — ЗМІ

Принцеса Уельська сама написала свою промову, вирішивши говорити без принца Вільяма. Відео зʼявилося в мережі саме тоді, коли їхні діти пішли на великодні канікули, аби зменшити на них тиск уваги публіки.

Кейт Міддлтон подолала свою "сором’язливу" природу, щоб повідомити новини про боротьбу з онкологією. Про це пише People.

У відео, опублікованому 22 березня 2024, дружина майбутнього короля Великої Британії розповіла прихильникам, що наразі вона проходить курс хіміотерапії після того, як лікарі виявили рак під час післяопераційних тестів.

Королівський біограф Саллі Беделл Сміт вважає, що мама трьох дітей була "щирою, гідною, урівноваженою та відвертою", але ця зйомка, ймовірно, було непростою.

"Вона за своєю природою сором'язлива, і для цього їй знадобилося багато", — розповідає експерт.

До того ж, автор порівняв манеру Кетрін говорити зі світом з покійною королевою Єлизаветою ІІ, коли вона зверталася до публіки в часи ковідних обмежень, говорячи про те, що "ви не одні".

"Вона (Кейт Міддлтон — ред.) пам’ятала, що дуже мало людей, які читали про це або дивилися це, не знають когось із раком. Вона пам’ятала про це. Це був спосіб заспокоїти людей не тільки щодо її стану, але й допомогти їм набратися мужності", — додав Сміт.

Кейт Міддлтон та принц Вільям з дітьми
Фото: Getty Images

Експерт наголосив, що принцеса Уельська навіть не натякнула на жалість до себе, демонструючи чесність та "правильний баланс".

Нагадаємо, принцу Гаррі стало соромно перед хворою Кейт Міддлтон.

Також Фокус писав про справжню реакцію мами Кейт Міддлтон на хворобу доньки.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом