19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мінлива хмарність та до +23°С: прогноз погоди в Києві на наступний тиждень
Мінлива хмарність та до +23°С: прогноз погоди в Києві на наступний тиждень

Мінлива хмарність та до +23°С: прогноз погоди в Києві на наступний тиждень

У Києві наступного тижня, з 8 по 14 квітня, синоптики прогнозують мінливу хмарність. Повітря в місті максимально прогріється до +23°С.

Про це повідомив портал Sinoptik. Опади в столиці очікуються тільки на вихідних.

В понеділок, 8 квітня, у Києві протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря +11°С… +21°С.

У вівторок, 9 квітня, до самого вечора у місті буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. Температура повітря +13°С… +23°С.

В середу, 10 квітня, вранці небо у столиці буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря +14°С… +23°С.

У четвер, 11 квітня, ранок та день у Києві будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів. Температура повітря +15°С… +22°С.

В п’ятницю, 12 квітня, з ранку до самого вечора у місті небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря +11°С… +18°С.

На вихідних, 13-14 квітня, синоптики прогнозують у столиці хмарну погоду з проясненням, можливі опади. Температура повітря в суботу +9°С… +16°С; в неділю +9°С… +20°С.

Як повідомляв OBOZ.UA, календарна зима 2023-2024 років стала третьою у рейтингу найтепліших у Києві з 1881 року. Протягом трьох місяців було зафіксовано 14 температурних рекордів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом