19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Керол Міддлтон стала "Мері Поппінс" для своїх онуків Джорджа, Шарлотти і Луї
Керол Міддлтон стала "Мері Поппінс" для своїх онуків Джорджа, Шарлотти і Луї

Керол Міддлтон стала "Мері Поппінс" для своїх онуків Джорджа, Шарлотти і Луї

Мама принцеси Уельської оточила увагою свою доньку Кейт та її сім'ю. Вона з любов'ю піклується про своїх онуків.

Керол Міддлтонскріпила сім'ю Уельсів під час боротьби з раком принцеси Кейт. Відомо, що у Керол дуже тісний зв'язок зі своєю старшою донькою, повідомляє Independent.

Вона була "відчайдушно засмучена", дізнавшись про діагноз Кейт Міддлтон. Однак знайшла внутрішні сили, щоб підтримати Кейт і Вільяма в цей дуже важкий час, повідомило виданню джерело, близьке до сім'ї. 69-річна жінка стала "ключовим гравцем за лаштунками", особливо коли йшлося про трьох її королівських онуків: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і маленького принца Луї.

"Вона прийшла на допомогу, заспокоїла і стала опорою для Кетрін і Вільяма, коли вони змирилися з цією новиною... Керол була рушійною силою, що об'єднує сім'ю з мінімумом метушні і максимальною скромністю. Вона возила і привозила Джорджа, Луї і Шарлотту, водила їх на шкільні спортивні матчі і надавала їм нескінченну підтримку. Вона була справжньою фігурою, схожою на Мері Поппінс... Її дії різко контрастують із діями тих, хто висловлює підтримку здалеку", — заявив інсайдер.

Керол Міддлтон
Фото: Party Pieces

Керол, безумовно, практична бабуся. Загалом у неї семеро онуків, включно з тріо Вільяма і Кейт, які з любов'ю називають її "бабуся Міддлтон".

У її середньої дочки Піппи також троє дітей — п'ятирічний Артур, чотирирічна Грейс і однорічна Роуз, а в сина Джеймса в жовтні минулого року народився маленький хлопчик Ініго.

Керол розповіла про свій практичний підхід до онуків. Вона зазначила, що їй подобається "бігати з пагорбів, лазити по деревах і проходити через тунель на дитячому майданчику". "Поки я можу, я буду цим займатися. Я готую з ними, я байдикую з танцями, ми їздимо на велосипедах", — зізналася мама Кейт.

Сім'я принца Вільяма
Фото: Getty Images

Журналісти вважають, що крім принцеси Уельської, в цей складний для сім'ї час Керол буде відмінним джерелом підтримки для свого зятя принца Вільяма. "Вільям обожнював Діану і був притягнутий до її магнетичної чарівності, але в дитинстві вона була безжально вимоглива до нього, називаючи його своєю "найближчою довіреною особою", — заявляла раніше королівський біограф Анджела Левін. Вона також зазначила, що через будинок Кейт принц дізнався, як "влаштована любляча і підтримуюча сім'я".

Нагадаємо, 4 квітня повідомлялося про те, як діти підтримують хвору на рак Кейт Міддлтон. Сім'я Вельських зараз переживає важкі часи.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом