19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вільям та Кейт занепокоєні: чи готові Уельські перебрати владу у Чарльза III
Вільям та Кейт занепокоєні: чи готові Уельські перебрати владу у Чарльза III

Вільям та Кейт занепокоєні: чи готові Уельські перебрати владу у Чарльза III

Принца Вільяма та Кейт Міддлтон тривожить ідея перебрати кермо влади від короля Чарльза III, стверджує королівський експерт.

У лютому 75-річний монарх публічно оголосив про свій діагноз раку та був змушений тимчасово відмовитися від значної частини своїх королівських справ. Він став менше з’являтися на публіці.

Його невістка Кетрін також проходить профілактичну хімієтерапію.

Зараз дивляться

Як Вільям та Кейт ставляться до ідеї зайняти трон

Поки Чарльз продовжує лікуватися від своєї хвороби, принц і принцеса Уельські перебувають у центрі переговорів про наслідування престолу.

– Наскільки мені відомо, ця перспектива викликає у них сильне занепокоєння, – заявив інсайдер.

Якщо Вільям найближчим часом стане королем Великої Британії, то Кейт Міддлтон як королеві доведеться взяти на себе набагато більше обовʼязків.

Через те, що дві ключові королівські особи проходять терапію, Фірмі (так називають одну з найвідоміших британських родин) довелося здійснити серйозні перестановки.

Королева Камілла, принцеса Анна, принц Едвард і його дружина, герцогиня Единбурзька Софі стали більш активними у публічному просторі, ніж було до цього. Проте Чарльз III не збирається надовго залишатися поза грою.

Що у планах короля Чарльза III

Королівські джерела стверджують, що монарх зараз зайнятий плануванням двотижневого австралійського туру з Каміллою, що має відбутися цього року. Під час подорожі він також планує відвідати Нову Зеландію і Самоа та дуже чекає на цю поїздку.

– Він не любить сидіти без діла, тож відчув себе значно краще, коли лікарі дозволили йому долучитися до служби на Великдень та зустрітися з людьми, за якими він дуже скучив, – зауважив співрозмовник.

Колишній дворецький короля Грант Гарролд розповів, що трудоголік Чарльз відчуває себе “розчарованим” через нинішній стан монархії.

Теги по теме
Кейт Миддлтон
Источник материала
Поделиться сюжетом