Аліна Гросу вперше висловилася про другий шлюб: "Це не моя історія"
Аліна Гросу вперше висловилася про другий шлюб: "Це не моя історія"

Аліна Гросу вперше висловилася про другий шлюб: "Це не моя історія"

Українська співачка Аліна Гросу поспілкувалася зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram і відповіла на їхні запитання. Так, одна з підписниць запитала, чи живе Гросу зі своїм другим чоловіком.

Артистка розповіла, що вона віддає перевагу стандартним стосункам у сім'ї, а не вільним. Тому вони з чоловіком живуть разом, хоч Гросу і не показує їхній побут на публіку.

"Як ви собі це уявляєте? Це сім'я вихідного дня чи як? Я не уявляю такі стосунки взагалі. Це не моя історія. Можливо, щось колись зміниться, років через 40-50. Поки що я за стандартні, стабільні, консервативні стосунки. Не на нейтральній території!" - сказала співачка в "історії".

Весілля Аліни Гросу - що відомо

У фервалі цього року Аліна Гросу оголосила про те, що вдруге вийшла заміж. Дівчина зняла кліп на пісню "Туман", у якому з'явився і її коханий, однак розгледіти його обличчя не вдасться, бо він постійно стоїть спиною до камери.

Сама Гросу так і не розсекретила особистість свого обранця. Подейкують, що це досить відомий в Україні чоловік.

До слова, шанувальники переконані, що другим чоловіком Гросу став російський актор Роман Полянський, з яким вона зустрічалася кілька років тому, а потім нібито розлучилася.

Источник материала
Поделиться сюжетом