Джокер 2: що відомо про продовження фільму з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою
Джокер 2: що відомо про продовження фільму з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою

Джокер 2: що відомо про продовження фільму з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою

У 2024 році на екрани вийде фільм Джокер: Божевілля на двох – сиквел трилера про суперлиходія зі всесвіту DC Comics з Хоакіном Феніксом. Режисером проєкту виступив Тодд Філліпс, а одну з головних ролей зіграла американська співачка Леді Гага.

Що відомо про сюжет фільму Джокер: Божевілля на двох 

Друга частина Джокера буде мюзиклом. Цю інформацію підтвердила композиторка Гільдур Ґуднадоттір, яка написала саундтреки і для першого фільму.

Основні події розгортатимуться в лікарні Аркхем, куди Джокер потрапляє після вбивства телеведучого. Сюжет фільму, ймовірно, буде зосереджений на любовній лінії Джокера і його психіатра Гарлін Квінзель. Між лікарем і пацієнтом спалахне сильна, але заборонена пристрасть, яка підштовхне їх до спільної втечі.

Зараз дивляться

Головні ролі в сиквелі Джокера виконають актор Хоакін Фенікс і співачка Леді Гага – перший повернеться до свого персонажа, божевільного злочинця Артура Флека, а друга зіграє психіатра Гарлін Квінзель.

У другій частині з’явиться Зазі Бітц, яка зіграла сусідку Артура Флека Софі. Також до акторського складу Джокера приєднаються Брендан Глісон, Кетрін Кінер, Гаррі Лоуті і Джейкоб Лофланд.

Коли вийде друга частина фільму Джокер

Джокер: Божевілля на двох вийде у світовий прокат 4 жовтня 2024 року. Цікаво, що прем’єра першої частини трилера відбулась 4 жовтня 2019 року.

Спочатку Джокер був задуманий як оригінальний та самостійний твір без продовжень. Однак після успіху фільму у 2019 році режисер Тодд Філліпс заявив, що йому було б цікаво попрацювати над продовженням історії. Згодом його позицію підтримав і виконавець головної ролі Хоакін Фенікс.

Зйомки почалися в грудні 2022 року і завершилися у квітні 2023-го. За словами інсайдерів, бюджет другої частини Джокера виявився майже вдвічі більшим, ніж першої, він становить близько $150 млн.

Источник материала
Поделиться сюжетом