Сиве волосся і зморшки: 70-річний Джекі Чан відреагував на чутки про проблеми зі здоров'ям
Сиве волосся і зморшки: 70-річний Джекі Чан відреагував на чутки про проблеми зі здоров'ям

Сиве волосся і зморшки: 70-річний Джекі Чан відреагував на чутки про проблеми зі здоров'ям

Гонконзький кіноактор, зірка легендарних бойовиків Джекі Чан спростував чутки про свої проблеми зі здоровʼям, які спровокували фото з останнього публічного заходу. Артист з нагоди 70-річчя запевнив, що сивоволосий образ із борідкою та глибокими зморшками – це грим.

За словами кінолегенди, він готується до нової ролі старця, тому й вийшов у світ у такому вигляді. Пост із поясненням та подякою зʼявився на його сторінці в Instagram.

"Нещодавно багато друзів побачили в інтернеті мої недавні фотографії, і всі вони були стурбовані моїм здоров'ям. Користуючись нагодою, хочу сказати всім: не хвилюйтесь! Це лише вихід на сцену для мого останнього фільму. Персонаж вимагає, щоб у мене було біле волосся, біла борода і я мав старий вигляд", – написав Джекі Чан.

Актор наголосив, що вже 62 роки залюбки береться за новий досвід – складні трюки, перевтілення чи інші виклики на майданчику. Тому і цього разу він приміряв на себе образ набагато старшого героя, хоча й не розкрив, у якому фільмі.

"Ще до сьогодні багато друзів нагадували мені про це: "Джекі, скоро буде твій 70-й день народження!" Щоразу, коли я чув цю цифру, моє серце на секунду завмирало – невже мені вже 70 років? Після того як я оговталася від шоку, друге, що спало мені на думку, – це слова мого старшого брата, який одного разу сказав: "Можливість зістаритися – це щастя". Особливо для нас, каскадерів. Ми не знаємо, наскільки нам пощастило, що ми можемо постаріти", – додав герой культових бойовиків.

Раніше OBOZ.UA писав про дочку Джекі Чана Ету У Чжолінь, яка жила в злиднях, поки актор заробляв мільйони. У стосунках батька й позашлюбної дочки сталося багато негараздів, однак останньою краплею став її камінг-аут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом