Вбивство на станції фунікулера у Києві: у крові затриманого виявили 1,2 проміле
Вбивство на станції фунікулера у Києві: у крові затриманого виявили 1,2 проміле

Вбивство на станції фунікулера у Києві: у крові затриманого виявили 1,2 проміле

Підозрюваному чоловікові у вбивстві на станції київського фунікулера, якого затримали, незабаром оголосять запобіжний захід.

Трагедія на фунікулері: в крові затриманого виявили 1,2 проміле

В ефірі телемарафону Єдині новини радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань (ДБР) Тетяну Сапьян повідомила, що за результатами експертизи, чоловік перебував на підпитку.

— На сьогодні можу сказати, що йому незабаром буде обрано запобіжний захід – утримання під вартою без права внесення застави, – заявила Сапьян.

За її словами, Управління державної охорони і його керівництво максимально сприяють слідству. Вона також повідомила, що на момент інциденту чоловік не був при виконанні службових обов’язків.

Зараз дивляться

Те, що він на момент трагедії був на підпитку встановили результати експертиз. У його крові виявили 1,2 проміле алкоголю.

— Сам підозрюваний не визнає провини. Він посилається на ст. 63 Конституції України, яка говорить, що кожен з нас має право відмовитися давати показання чи свідчення проти себе, – сказала радниця з комунікацій ДБР.

Сапьян також спростувала інформацію, яка шириться соцмережами, що затриманий нібито колишній співробітник ДБР. Вона сказала, що він є військовослужбовцем та водієм УДО, який наразі відсторонений від виконання своїх обов’язків.

Вбивство на фунікулері: що відомо

Ввечері 7 квітня на верхній станції фунікулера у Києві між затриманим та компанією підлітків виник конфлікт.

В ході сварки працівник  Той впав, розбив головою скло і дістав смертельний поріз шиї.

Згодом у ДБР повідомили, що підозрюваний служить водієм в Управлінні державної охорони. Його затримали та вже відсторонили від виконання службових обов’язків. Його командування надає повне сприяння у проведенні розслідування.

Теги по теме
Киев Убийство ГБР
Источник материала
Поделиться сюжетом