Кремль хоче “повісити” на голову СБУ теракт у Крокус Сіті Холі – джерела
Кремль хоче “повісити” на голову СБУ теракт у Крокус Сіті Холі – джерела

Кремль хоче “повісити” на голову СБУ теракт у Крокус Сіті Холі – джерела

У Кремлі визначили голову СБУ Василя Малюка ціллю №1 і збираються перекласти на нього відповідальність за вчинений ісламістами ввечері 22 березня перед початком виступу рок-гурту Пікнік.

Про це Фактам ICTV стало відомо з поінформованих джерел.

– Росіяни хочуть “повісити” теракт у Crocus City Hall на голову СБУ Василя Малюка і оголосити його “головним терористом”. Також він визначений в Кремлі ціллю №1, – розповів співрозмовник.

За його словами, Путін не може пробачити СБУ два удари по Кримському мосту, особливо перший, який відбувся відразу після його дня народження, а також атаки морських дронів Sea Baby на кораблі Чорноморського флоту РФ.

Зараз дивляться

Як зауважує джерело, ще однією больовою точкою для Кремля стали удари про НПЗ країни-бензоколонки та успішна протидія СБУ російській агентурі в Україні.

– Тож не виключено, що у закатованих таджиків, затриманих після теракту, “випадково” знайдуть ще й “візитки Малюка”, – каже співрозмовник.

Заочний “арешт” Малюка в РФ

26 березня з’явилася інформація, що Басманний райсуд Москви заочно на два місяці.

Його звинуватили в тероризмі. Приводом міг стати вибух на Кримському мосту 8 жовтня 2022 року. Підготовкою та реалізацією цієї операції  Василь Малюк займався особисто з двома довіреними співробітниками.

Сам голова СБУ, говорячи про так званий заочний арешт у Росії, сказав, що рішення підконтрольних Кремлю судів не варті уваги.

Теги по теме
СБУ Москва
Источник материала
Поделиться сюжетом