Під ударом РФ були об'єкти енергетики: у ЗСУ розповіли про нову підлу тактику обстрілів
Під ударом РФ були об'єкти енергетики: у ЗСУ розповіли про нову підлу тактику обстрілів

Під ударом РФ були об'єкти енергетики: у ЗСУ розповіли про нову підлу тактику обстрілів

Окупанти продовжують тероризувати промисловість, енергосистему та все, що може живити Україну. Атаки РФ зосереджені навколо важливих об'єктів.
Посилання скопійоване
Наталія Гуменюк розповіла про наслідки повітряної атаки РФ у ніч на 11 квітня / Колаж, Главред, фото: Media Center Ukraine, карта тривог, росЗМІ

У ніч на 11 квітня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні. Також окупанти застосовували дрони-камікадзе. У низці міст прогриміли вибухи, були й "прильоти".

Як повідомила керівник пресцентру Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк, у південних регіонах сили ППО результативно відпрацювали по дронах.

"На жаль, не обійшлося без "прильотів", але вони припали на відкриту територію. Наслідки уточнюються", - сказала Гуменюк в ефірі телемарафону.

відео дня

За її словами, під дроновою атакою ворога були об'єкти енергетики.

"Ворог продовжує тероризувати промисловість, енергосистему і все, що може живити Україну. Такі атаки зосереджені навколо важливих об'єктів. На прикладі вчорашньої доби на Одещині хочу зазначити, що ворог використовує тактику подвійних ударів і б'є туди, де готуються відновлювальні роботи", - додала вона.

Дивіться відео - Гуменюк розповіла про наслідки повітряної атаки РФ на Україну 11 квітня:

Хто така Наталія Гуменюк

Наталія Гуменюк – український військовослужбовець, капітан 1 рангу Державної прикордонної служби України, керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України, який очолює з весни 2022 року.

Ракетний удар по Україні 11 квітня 2024 року - що відомо

Увечері 10 квітня російські окупанти запустили по території України кілька груп ударних безпілотників типу "Шахед". Повітряну тривогу було оголошено в кількох областях.

Близько 01:18 у командуванні Повітряних сил заявили про рух ворожої ракети в напрямку Одеси та загрозу застосування ворогом балістики на сході країни.

Пізніше стало відомо про виліт дев'яти бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому "Оленья" в Мурманській області РФ.

Згодом було оголошено тривогу по всій Україні. Також стало відомо про роботу ППО в Київській області та запуск окупантами ракет "Кинджал".

У Харкові прогриміли вибухи. У Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу балістичного озброєння з Бєлгородської області країни-агресора.

Пізніше стало відомо про проблеми з енергопостачанням у Харкові.

Інші новини:

  • "Діти були в укритті": РФ завдала ракетного удару по Дніпру - є постраждалі
  • "Загроза ракетних і бомбових ударів": у ЗСУ попередили про атаку з боку Білорусі
  • Нічний ракетно-дроновий удар: ППО знищила 28 "Шахедів" із 32 і три крилаті ракети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Источник материала
Поделиться сюжетом