Український режисер Таню Муїньо зняла кліп на пісню Illusion для Дуа Ліпи
Український режисер Таню Муїньо зняла кліп на пісню Illusion для Дуа Ліпи

Український режисер Таню Муїньо зняла кліп на пісню Illusion для Дуа Ліпи

Український режисер та кліпмейкер Таню Муїньо зняла кліп на пісню Illusion Дуа Ліпи. Це третій сингл британської зірки з майбутнього альбому, який вийде на стріммінгових платформах 3 травня. Відео було опубліковано на YouTube-каналі виконавиці.

У кліпі артистка, одягнена в чорний боді, танцює разом з чоловіками в білих майках і чорних шортах біля басейну, а також у воді. Відео закінчується тим, що вона піднімається на вершину вежі, дивиться прямо в камеру і співає: "Ти думаєш, я поведусь на ілюзію?"

Дуа Ліпі 28 років. У 2015 році уклала контракт із Warner Bros. Records, випустивши свій дебютний сингл "New Love". У 2016 році випустила сингл "No Lie" разом із Шоном Полом, який став хітом. Світова популярність до співачки прийшла у 2017 році після виходу треку New Rules. Також відома за синглами: "Love Again", "Physical", "Levitating".

Це не перші кліпи Муїньо для світових знаменитостей. У 2019 році вона зняла кліп Small Talk для Кеті Перрі. За п'ять років року Таню Муіньо встигла попрацювати з Біллі Айліш, Lil Nas X, Cardi B, Lizzo, The Weeknd, Брітні Спірс та Елтоном Джоном, Doja Cat та Ленні Кравіц, а також зняла два кліпи для Гаррі Стайлса. Вона лауреат премії MTV Video Music Awards за найкращу операторську роботу та поп-відео та дворазовий номінант на Grammy у категорії «Найкраще музичне відео».

Источник материала
Поделиться сюжетом