20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найбільший Maybach: Mercedes випустить дорогий розкішний мінівен
Найбільший Maybach: Mercedes випустить дорогий розкішний мінівен

Найбільший Maybach: Mercedes випустить дорогий розкішний мінівен

Електровен Maybach буде розкішною версією Mercedes V-class. Автомобіль оснастять двома моторами, а його запас ходу складе щонайменше 500 км.

Mercedes-Benz планує розширювати розкішну лінійку Maybach. Уже представлено дорогий електрокросовер EQS680, а невдовзі з’явиться ще й електричний мінівен. Про це стало відомо німецькому виданню Handelsblatt від джерел у концерні Mercedes-Benz.

Перший мінівен Maybach створять на базі Mercedes V-Class. Як відомо, у цієї моделі вже існують дорогі розкішні версії, а незалежні ательє вже навіть виконують тюнінг Mercedes V-Class у стилістиці Maybach. Особливо популярними такі авто є в Китаї, де традиційно великий попит на розкішні мінівени.

Важливо Mercedes випустить електричних конкурентів Tesla і Porsche потужністю 1000 сил (фото)

Саме китайський ринок стане ключовим для нового Mercedes-Maybach. Модель повинні презентувати після 2026 року (тоді дебютує нове покоління Mercedes V-Class), але до 2028 року. Вона дебютує разом із іншими електричними модифікаціями V-Class.

Відомо, що електромобіль Maybach V-class збудують на новій платформі VAN.EA й він стане найбільшою моделлюпреміального бренду. Його оснастять двома моторами та повним приводом, а запас ходу складе щонайменше 500 км.

Між іншим, недавно презентували новий Mercedes EQS 2024 із запасом ходу 800 км.

Також Фокус розповідав про електричний "Гелендваген".

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом