19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Від найпростіших до креативних: модні варіанти зачісок для хлопців
Від найпростіших до креативних: модні варіанти зачісок для хлопців

Від найпростіших до креативних: модні варіанти зачісок для хлопців

Для хлопців є чимало варіантів актуальних зачісок.

Стильна та красива стрижка - один з найважливіших елементів крутого образу, не лише для дівчат, але й для хлопців. Саме зачіска вирізнятиме дитину з-поміж однолітків та формуватиме індивідуальний смак.

Модні та практичні варіанти стрижок для хлопців - читайте далі.

Коротка стрижка

Підлітки зазвичай обирають короткий варіант стрижок. Насамперед тому, що з такою зачіскою практично не потрібен догляд. З переваг: волосся не розсипається, не лізе в очі, і гребінець з собою носити не потрібно. Також зачіска надає легкості, практичності та мінімалізму.

Стрижка бокс

Одна з найактуальніших коротких підліткових дитячих зачісок. Вона прийшла до нас із США з XVIII століття, коли Джордж Вашингтон зобов’язав солдатів в армії носити коротке волосся. 

Варіацій зачіски чимало: з різким або плавним переходом між потилицею, скронями і маківкою, на стрижці машинкою під одну насадку в стилі мілітарі, з чіткою окантовкою чубчика тощо. Головне правило - максимальна довжина волосся не повинна перевищувати 4 см.

Для більшої елегантності верху можна надати структурності за допомогою помадки для стайлінгу.

Стрижка напівбокс для хлопчиків

Попри те, що стрижка напівбокс візуально нагадує "бокс", між ними є різниця. Так, для прикладу, перехід до більш довгого волосся виконується нижче, ніж у боксі – точно на потилиці, а довжина волосся на маківці може досягати 8 см.

Напівбокс відрізняється від боксу більш об’ємною верхівкою і подовженим волоссям. Стрижка вимагає догляду і щоденної укладки – іноді без пінки чи гелю для волосся просто не обійтися.

Кроп

Стрижка кроп не виходить з моди. Це хороша альтернатива для тих хлопців, які не хочуть перейматися укладкою волосся, але при цьому бажає виглядати модно. "Фішка" зачіски - звуження зачіски спереду і створенні довгого загостреного чубчика, але можна залишати і більш рівний зріз.

З такою укладкою можна експериментувати по-різному: зачесати назад, набік у вигляді косого чубчика або підняти вгору за допомогою фіксуючого гелю.

Кроп, як і багато інших видів стрижки, можна доповнити технікою фейд, яка передбачає дуже м’який, "димчастий" перехід від ультракороткого їжачка на скронях і потилиці до більш довгого волосся у тім’яній зоні.

Цезар

Зачіска з незвичною назвою  виконується на волоссі довжиною від 5 см. Вона підходить для будь-якої форми обличчя і не вимагає особливої укладки.

Скроні та потилиця можуть бути максимально зведені нанівець градієнтом, навіть повністю підстрижені під нуль.

Андеркат

Undercut – одна з найтрендовіших чоловічих зачісок. Вона увішла в моду ще на початку ХХ століття. Вона підійде  для підійде для будь-якого типу волосся, пряме воно або хвилясте. У зачісці потилиця і скроні стрижуться машинкою або навіть виголюються з досить різким переходом від ультракороткого їжачка до подовженних пасом на маківці і в чубі.

Основна довжина волосся і укладки залежать від побажань хлопчика.

На противагу іншим, ця зачіска вимагає постійної укладки: зачісування чубчика нагору або набік з проділом. 

Також ми розповідали, що 5 варіантів стрижки, яка набирає шаленої популярності у світі.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом