"Барселона" – ПСЖ: всі подробиці чвертьфіналу Ліги чемпіонів
"Барселона" – ПСЖ: всі подробиці чвертьфіналу Ліги чемпіонів

"Барселона" – ПСЖ: всі подробиці чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Каталонська "Барселона" і французький "Парі Сен-Жермен" у вівторок, 16 квітня, зійдуться у чвертьфінальному поєдинку у відповідь Ліги чемпіонів. Команди двох легенд іспанського клубу – Хаві та Луїса Енріке – після перемоги гостей у Парижі 3:2 визначать учасника наступного раунду плей-оф турніру.

Гра приймає олімпійський стадіон "Монжуїк". OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Барселона" – ПСЖ. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ "БАРСЕЛОНУ" – ПСЖ

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу

Матч-відповідь

Перший матч – 3:2

Барселона, стадіон "Монжуїк"

Головний арбітр: Іштван Ковач (Румунія), арбітр VAR: Марко Фрітц (Німеччина)

"Барселона" (Іспанія) – "Парі Сен-Жермен" (Париж, Франція) – 0:0

_______________________________________

12 ГОДИН ДО МАТЧУ. Вітаємо всіх шанувальників футболу. У Барселоні сьогодні буде зіграно черговий матч у протистоянні однойменної команди та ПСЖ.

У першій зустрічі каталонці здивували багатьох та виграли з рахунком 3:2. При цьому під час зустрічі іспанці спочатку вели в рахунку, а потім поступалися 1:2.

Парижани лише один раз у своїй історії вигравали у "Барси" у гостях. 2021 року на "Камп Ноу" вони рознесли суперника 4:1 і вийшли до чвертьфіналу ЛЧ.

Як повідомляв OBOZ.UA, суперкомп'ютер Opta оновив прогноз на переможця Ліги чемпіонів, суттєво збільшивши шанси "Барселони".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом