Як Україна здатна знищити Кримський міст: полковник ЗСУ описав руйнівну атаку
Як Україна здатна знищити Кримський міст: полковник ЗСУ описав руйнівну атаку

Як Україна здатна знищити Кримський міст: полковник ЗСУ описав руйнівну атаку

Триває повномасштабна війна в Україні, і українська сторона здатна знищити Кримський міст комбінованим ударом - потрібно бити британськими ракетами Storm Shadow й американською балістикою ATACMS, а також використати дрони.

Для знищення Кримського мосту необхідно здійснити комбінований удар, поділився думкою військовий експерт - полковник запасу Збройних сил України Петро Черник, з "24 Каналом". За його словами для ліквідації цього ворожого об'єкту не вистачить тільки Storm Shadow, оскільки ці крилаті дозвукові британські ракети росіяни можуть легко знищити. За словами Черника, тому треба буде ще застосувати балістичні ракети, у тому числі ATACMS.

Крім того, на думку експерта, потрібно здійснити велику атаку дронами як з повітря, так і моря, щоб ускладнювати роботу ворожим засобам радіоелектронної боротьби та відволікти засоби протиповітряної оборони супротивника. "Мусить бути (для ліквідації Кримського мосту, - Ред.) також велика дронова атака, як надводна/підводна, так і повітряна…", - заявив полковник.

У центрі уваги Кримський міст - сьогодні це варто прочитати

На Кримському мосту вже кілька разів лунали вибухи, конструкція зазнавала пошкоджень, і росіяни були змушені проводити ремонтні роботи. На початку квітня очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов говорив, що цей міст залишається ціллю наших сил. За його словами, супротивники посилено захищають об'єкт.

Пізніше спікер Військо-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук сказав, що після пошкоджень, які отримав Кримський міст, РФ уже не може його використовувати для військової логістики.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом