Тарологиня передбачила закінчення війни в Україні: коли це станеться і як
Тарологиня передбачила закінчення війни в Україні: коли це станеться і як

Тарологиня передбачила закінчення війни в Україні: коли це станеться і як

Стелла вважає, що "на престолах будуть інші люди".

Тарологиня Стелла передбачила, що війна в Україніможе закінчитись вже через рік. Вона вважає, що це станеться військовим та дипломатичним шляхом. 

Про це вона сказала на ютуб-каналі "Поговоримо". 

Тарологиня переконана, що перемога буде. Вона зазначила, що дві області - Запорізьку та Херсонську, Україна поверне військовим шляхом. Інші - дипломатичним. 

"Мені кажуть, що буде перемога. Але це перемога не як бій. Весь процес зупиниться, коли Донецьк, Луганськ і Крим - там будуть вибухи і тоді будуть розмовляти про ці території. Не можливо сказати, закінчиться війна дипломатичним чи військовим шляхом. Щоб світ зрозумів, що є рух, ми повинні показати якийсь результат. Результатом буде звільнення Запорізької та Херсонської областей військовим шляхом. Все інше - будуть домовленості. Але можливо, домовленості будуть не з самим Путіним. Бо це буде через рік-півтора. Будуть інші люди на престолах, інші домовленості", - сказала Стелла. 

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

  • Яке майбутнє чекає на Харків і чи отримає РФ те, чого хоче: передбачення тарологині
  • Чи допомагатиме Китай Росії у війні проти України: передбачення переможниці "Битви екстрасенсів"
  • Як закінчиться війна в Україні та хто переможе – відьма здивувала передбаченням
Источник материала
Поделиться сюжетом