2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З'явився прогноз, яким буде курс долара найближчими днями
З'явився прогноз, яким буде курс долара найближчими днями

З'явився прогноз, яким буде курс долара найближчими днями

Курс долара в Україні в більшості кас банків до 19 квітня перебуватиме в межах коридору купівлі та продажу від 38,70 до 40 грн/дол., а в обмінниках фінкомпаній - у межах від 38,60 до 39,95 грн/дол., прогнозує аналітик Олексій Козирєв.

Щодо вартості євровалюти, то в банках котирування євро під час купівлі-продажу будуть у межах коридору від 41,70 до 43,15 грн/євро, а в обмінниках фінкомпаній цей коридор буде в межах від 42,20 до 43,10 грн/євро.

"Основна частина обмінників працюватиме зі спредом у межах 20-30 копійок за доларом і 20-40 копійок за євро. Через значні коливання пари євро/долар на зовнішніх ринках, у всі дні цього тижня буде спостерігатися і широкий розкид цінників готівкового євро в різних мережах обмінних пунктів. Власники обмінників будуть часто протягом дня змінювати свої котирування приймання та продажу євро, залежно від ситуації на українському міжбанку і на зовнішніх ринках", - зазначив експерт.

За його прогнозом, у період до 19 квітня котирування американської валюти на міжбанку будуть у межах від 39,15 до 39,80 грн/дол., а курс євро на українському міжбанку в цей період буде в межах від 41,42 до 42,75 грн/євро.

"Євро залишиться головним спекулятивним інструментом на всіх сегментах валютного ринку України", - упевнений Козирєв.

Курс долара в Україні на 16 квітня

Нагадаємо, Національний банк України встановив на вівторок, 16 квітня, офіційний курс долара до гривні на рівні 39,57 грн/дол., таким чином, гривня ослабла на 17 копійок.

А офіційний курс НБУ щодо євро на вівторок встановлено на рівні 42,16 грн/євро, тобто гривня ослабла на 19 копійок.

Теги по теме
курс валют курс доллара курс гривны
Источник материала
Поделиться сюжетом