Netflix оголосив про закриття "Відьмака" після п'ятого сезону
Netflix оголосив про закриття "Відьмака" після п'ятого сезону

Netflix оголосив про закриття "Відьмака" після п'ятого сезону

Стрімінговий сервіс Netflix офіційно оголосив, що популярний фентезі-серіал "Відьмак" (The Witcher) буде завершено після п'ятого сезону.

"Це офіційно, четвертий сезон "Відьмака" перебуває у виробництві. Але це ще не все: ми вже плануємо п'ятий сезон, який стане заключним і підведе це епічне шоу до гідного завершення. До зустрічі на Континенті", – йдеться на сторінці серіалу в соцмережі X.

Одночасно сервіс опублікував фото та відео підготовки команди серіалу до зйомок четвертого сезону. Зокрема, вперше в ролі Геральта себе спробував Ліам Гемсворт. Також на відео присутні Аня Чалотру (Йенніфер), Фрейя Аллан (Цирі) і Джої Бейті (Любисток), які разом з іншими акторами провели читку сценарію.

Як повідомляв УНІАН, у четвертому і п'ятому сезонах роль Геральта з Рівії виконуватиме австралійський актор Ліам Гемсворт ("Голодні ігри") замість свого британського колеги Генрі Кавілла.

"Як фанат "Відьмака", я в захваті від можливості зіграти Геральта з Рівії. Генрі Кавілл був неймовірним Геральтом, і для мене велика честь, що він передає мені кермо і дозволяє взяти в руки клинки Білого Вовка для наступного розділу його пригод. Генрі, я твій шанувальник уже багато років, і мене надихнуло те, що ти привніс у цього улюбленого персонажа. Можливо, переді мною стоїть серйозний виклик, але я справді радий вступити у світ Відьмака", – заявив Гемсворт.

Шоуранери серіалу обіцяють провести заміну виконавця головної ролі максимально наближено до канону, зображеного в оригінальних книгах і оповіданнях польського письменника Анджея Сапковського, а також випущених після цього відеоіграх.

Источник материала
Поделиться сюжетом