20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Принц Гаррі офіційно змінив місце проживання, — ЗМІ
Принц Гаррі офіційно змінив місце проживання, — ЗМІ

Принц Гаррі офіційно змінив місце проживання, — ЗМІ

Син короля Великої Британії та його дружина склали монарші обовʼязки ще у 2020 році. Наразі вони мешкають у Каліфорнії.

Принц Гаррі офіційно змінив країну проживання зі Сполученого Королівства на Сполучені Штати в документах після того, як у 2020 році переїхав до Каліфорнії з дружиною Меган Маркл. Про це пише People.

Син британського короля Чарльза ІІІ подав заяву про зміну документів до Реєстраційної палати, пов’язаної з Travalyst, його ініціативою екологічного туризму. Попри те, що "датою зміни" було зазначено 6 червня 2023 року, згідно з документами, оновлення було оприлюднено лише нещодавно.

Саме в червні принц Гаррі та Меган Маркл остаточно звільнили Фрогмор-котедж, їхню британську резиденцію у Віндзорі.

"Ми можемо підтвердити, що герцога та герцогиню Сассекських попросили звільнити їхню резиденцію у Фрогмор-котеджі", — зазначав речник пари в березні 2023 року.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Getty Images

Меган і принц Гаррі влітку 2020 року придбали будинок у районі Монтесіто в Санта-Барбарі, де в червні 2021 народилася їхня друга дитина, принцеса Лілібет. Первісток подружжя Арчі зʼявився на світ ще у Великій Британії у 2019.

Втім, подружжя продовжувало використовувати Фрогмор як резиденцію під час візитів до Європи. Саме там герцог і герцогиня Сассекські зупинилися з обома спадкоємцями в червні 2022 року під час урочистостей з нагоди платинового ювілею королеви Єлизавети ІІ на престолі. Також у Фрогморі вони відсвяткували перший день народження Лілібет Діани.

Фрогмор
Фото: Getty

Нагадаємо, принц Гаррі міркує про те, щоб отримати американське громадянство.

Також Фокус писав про погрози Дональда Трампа депортувати принца Гаррі із США.

Теги по теме
Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом