У Франції з родиною: як Вікторія Бекхем відсвяткувала 50-річний ювілей
У Франції з родиною: як Вікторія Бекхем відсвяткувала 50-річний ювілей

У Франції з родиною: як Вікторія Бекхем відсвяткувала 50-річний ювілей

Девід відправив дружину на південь Франції на приватному літаку. І організував для неї вечерю в їхньому улюбленому ресторані.

Вікторії Бекхем виповнилося 50 років. І Девід Бекхем організував для неї прекрасне святкування ювілею у Франції. Про це пише Daily Mail.

Повідомляється, що Девід Бекхем відвіз дружину Вікторію на південь Франції на приватному літаку, щоб відсвяткувати її 50-річчя. Модельєр і 48-річний футболіст на пенсії потім поїхали на машині з шофером до ресторану, де вечеря коштує по 200 євро з людини, в Сен-Поль-де-Ванс на Французькій Рив'єрі.

До пари приєдналися їхні четверо дітей, а також батьки Вікторії Джекі і Тоні, і пізніше їх доправили назад в аеропорт Лутона.

"Девід вибрав місце неймовірно віддалене. Під час Каннського кінофестивалю в ресторані регулярно приймають знаменитостей, тож ніхто з місцевих мешканців Рив'єри й оком не моргнув, побачивши знаменитість", — повідомив інсайдер.

Девід і Вікторія з сім'єю повечеряли в знаменитому ресторані La Colombe d'Or. Цей розкішний французький ресторан — улюблене місце Бекхемів, які в минулому бували там на романтичній вечері. Всесвітньо відомий ресторан розташований у Сен-Поль-де-Ванс, де у таких знаменитостей, як Шон Коннері, Джонні Депп і Джоан Коллінз, є будинки для відпочинку.

Ресторан La Colombe d'Or

"Вікторія провела дивовижний прекрасний день, наповнений вином, насолоджуючись променями сонця на свіжому повітрі, милуючись краєвидом на Середземне море і насолоджуючись своєю улюбленою білою рибою", — повідомило джерело.

Цей ресторан знаменитий тим, що колись тут брали у збіднілих художників картини на сплату обіду. Тож тепер роботи Іва Кляйна, Леже, Пікассо і Сезанна вартістю в мільйони євро досі прикрашають стіни.

Меню, складене Полем Ру, містить кошик крудите і безліч знаменитих закусок: перець на грилі в оливковій олії, карамелізовану цибулю, фаршировані молоді овочі, запечені провансальські помідори, квасолю, анчоуси, баклажани та інші делікатеси регіону Міді.

Вікторія та Девід Бекхем
Фото: Instagram davidbeckham

Після французької відпустки на Вікторію Бекхем чекає вечірка в Лондоні. До неї приєднаються близько 40 членів сім'ї та друзів, зокрема її колишні колеги по групі Spice Girls Мел Бі та Емма Бантон, а також інші близькі друзі, включно з Євою Лонгорією і Гордоном Рамзі.

Колишня Пош Спайс зі Spice Girl відсвяткувала день народження в середу. А її чоловік поділився раннім ранковим постом в Instagram, присвяченим "красивій дружині".

Ролик, опублікований Девідом Бекхемом

У відеокліпі до класичної пісні Bee Gees More Than A Woman були показані уривки з життя Вікторії, починаючи з дитячого відео, де її старші діти Бруклін і Ромео вітають її з днем народження. До привітань приєдналася її подруга Єва Лонгорія.

Источник материала
Поделиться сюжетом