Бізнесмен та волонтер Сапронов висловився про намір росіян захопити Харків
Бізнесмен та волонтер Сапронов висловився про намір росіян захопити Харків

Бізнесмен та волонтер Сапронов висловився про намір росіян захопити Харків

Росіянам для наступу на Харків потрібно 400 тисяч солдатів.

У Росії відкрито заявили про намір захопити Харків. Окупанти можуть спробувати оточити місто в кільце.

Можливий наступ окупантів прокоментував бізнесмен та волонтер Юрій Сапронов в ексклюзивному інтерв’ю журналістці TSN.UA Аліні Туришин.

"Це ІПСО насамперед. Лякати нас не треба. Я не знаю, чи є в Україні більш лякане місто, ніж моє. Все можливо з одного боку... Але концентрацію військ наші хлопці бачать щодня та кожної години. Вглиб Росії наші хлопці бачать 30-40 кілометрів спокійно все, що там відбувається", - йдеться в повідомленні.

За його словами, для того, щоб спробувати взяти Харків чи наступати на Харків потрібно 400 тисяч людей.

"Західний напрямок, з боку Києва умовно, це з боку Богодухова – перший напрямок. Другий напрямок – з півночі, з боку Гоптівки, з боку Білгорода. Третій напрямок - правіше, з боку Вовчанська, Чугуєва", - розповів він.

Сапронов наголосив, що до Харкова окупанти не увійдуть "від слова ніколи". 

"Найгірший розклад – це те, що вони можуть просунутися у бік Харкова. Це теж погано, бо якщо вони умовно пройдуть кілометрів 10-15 пройдуть від кордону сюди, то місто знову зможуть діставати артилерією та мінометами", - додав він.

Раніше ми писали, що росіяни, ймовірно, спробують оточити Харків і взяти його в кільце, але успіх цієї операції залишається під питанням.

Источник материала
Поделиться сюжетом