Жінці у пологовому будинку віддали чужу дитину, але вона це дізналася несподіваним чином
Жінці у пологовому будинку віддали чужу дитину, але вона це дізналася несподіваним чином

Жінці у пологовому будинку віддали чужу дитину, але вона це дізналася несподіваним чином

Майбутні батьки, які йдуть до пологового будинку, ніколи не замислюються про те, що їхню новонароджену дитину можуть викрасти або обміняти в медичному закладі. Тим не менш, час від часу спливають випадки підміни дітей у пологовому будинку, які ламають життя не лише дітям, а й їхнім батькам.

Так, черговий випадок підміни міг статися у лікарні в Дорсеті, Англія. Саме там 22-річна Мейзі Бет із міста Пула, що у Великій Британії, у вересні 2023 року народила свою дочку Ізабель.

Незабаром після народження Ізабель, акушерки повідомили Бет, що дитина потребує фототерапії і її потрібно помістити до спеціальної дитячої кімнати.

І ось одного разу вночі, повернувшись до своєї палати, жінка застала там акушерку, яка доглядала її немовля. Коли настав час сповивати дитину, молода мати зробила шокуюче відкриття - акушерка насправді принесла їй хлопчика, а не її дочку.

У паніці британка кинулася до пологового відділення, вимагаючи від персоналу повідомити, куди поділася її дитина. Ще б пак, протягом чотирьох років Мейзі Бет лікувалася від безпліддя, тому не виявивши свою дочку, вона зазнала справжнього шоку.

"Бог знає, що могло б статися", - сказала Бет. "Я могла б годувати дитину грудьми, а її мама могла б прокинутися з порожнім ліжечком".

Бет вважає, що акушерки помилково переплутали Ізабель та новонародженого у лікарні, але вона не знає, чи зрозуміла це мама іншої дитини.

"Інша мама спала в зовсім іншій палаті від мене, і я не знаю, чи знала вона, що дитину передали мені", - пояснила вона. "Наскільки мені відомо, Ізабель весь цей час знаходилася у своєму ліжечку для фототерапії через коридор від мене, але я і не підозрюю, що відбувалося, поки я була в ліжку з іншою дитиною".

Директор відділення акушерства в Університетській лікарні Дорсета підтвердила, що заклад розслідує цей прикрий інцидент.

Читайте також:

Плавало в морі 130 років: жінка знайшла на березі старовинне послання, запечатане у пляшці

Аж холод по шкірі: будівельник знайшов на горищі загадкове послання з 1941 року

"На ній був номер телефону": чоловік знайшов торпеду з миготливою лапочкою і вирішив передзвонити господареві

Теги по теме
Дети Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом