Комунальники звернулися до кожного: тепер все залежить від вас
Комунальники звернулися до кожного: тепер все залежить від вас

Комунальники звернулися до кожного: тепер все залежить від вас

Комунальне підприємство "Харківводоканал" звертається до своїх споживачів із закликом не зволікати з оплатою послуг водопостачання та водовідведення, а також уникати накопичення боргів.

Це особливо важливо в умовах сучасних викликів, коли стабільність роботи підприємства прямо залежить від своєчасності і регулярності платежів.

Водоканал / фото: Freepik

У цей важкий час, коли місто переживає надзвичайні обставини через ворожу агресію, "Харківводоканал" продовжує працювати у звичайному режимі.

Це стало можливим завдяки не тільки самовідданості співробітників, а й завдяки непохитній підтримці харків'ян, які своєчасно сплачують за послуги.

Київводоканал, фото з вільних джерел

Кожен внесений грошовий вклад дозволяє проводити необхідні ремонтні роботи, обслуговувати та оновлювати зовнішні та внутрішньобудинкові комунікації, підтримувати роботу насосних станцій, відновлювати і упорядковувати оглядові колодязі та водонапірні колонки, а також встановлювати пожежні гідранти.

Крім того, кошти йдуть на закупівлю палива, необхідних матеріалів і обладнання для нормального функціонування підприємства.

Забезпечення безперебійного водопостачання та водовідведення залежить не лише від роботи наших співробітників, але й від активної участі споживачів у процесі фінансування послуг.

Працівник водоканалу / фото: Freepik

Тільки разом можна впоратись з будь-якими викликами і забезпечити стабільний рівень комфорту у всіх домівках.

"Харківводоканал" дякую кожному харків'янину, який у ці непрості часи знаходить можливість і ресурси для регулярної оплати комунальних послуг.

Источник материала
Поделиться сюжетом