Львів і область засипало аномальним градом: фото і відео
Львів і область засипало аномальним градом: фото і відео

Львів і область засипало аномальним градом: фото і відео

У неділю, 21 квітня, Львів та область засипалоаномальним градом, схожим на сніг. Вулиці, які вже встигли вкритися зеленню, побіліли, наче взимку.

Відповідні фото та відео шоковані жителі регіону публікують у соцмережах та Telegram-каналах. Зокрема, незвичні опади зафіксовано також у Брюховичах.

Тим часом Львівський регіональний центр із гідрометеорології попередив, що вночі та вранці 22-23 квітня очікується сильний заморозок 0-5 градусів за Цельсієм. Через це в області оголошено ІІ рівень небезпечності – помаранчевий.

Нагадаємо, з українських Карпат також ніяк не піде зима. На вершинах гір Українських Карпат 21 квітня 2024 року тривала зимова погода. Там усе ще лежав сніг.

Крім того, вранці 21.04.2024 на горі Піп Іван було зафіксовано мороз – 6 градусів нижче нуля. Погода була ясною, вітер північний, зі швидкістю 11 метрів за секунду.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 21 квітня у Києві через погіршення погодних умов дерево впало на авто. Крім того, через дощ підтопило проїжджу частину в одному з районів.

– У Києві з 22 по 28 квітня синоптики прогнозують мінливу хмарність, очікуються дощі. До кінця тижня температура повітря в столиці прогріється до +22°С.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом