19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Обличчя у синцях: модель після невдалого візиту до стоматола не впізнала себе у дзеркалі
Обличчя у синцях: модель після невдалого візиту до стоматола не впізнала себе у дзеркалі

Обличчя у синцях: модель після невдалого візиту до стоматола не впізнала себе у дзеркалі

Майже все обличчя Джессіки Макко було понівеченим – шия, підборіддя, ніс та шкіра під очима.

З 44-річною Джессікою Макко з Сан-Антоніо (штат Техас, США) стався прикрий інцидент після візиту до стоматолога. Модель наважилась на складну процедуру, щоб за допомогою 4 імплантатів замінити всі зуби, зруйновані внаслідок розладу харчової поведінки. Про це пише видання Daily Star.

Перед операцією 2 квітня лікарі попередили матір трьох дітей, що в результаті у неї можуть залишитися синці, але вона навіть не уявляла собі масштаби цього ускладнення. Після процедури жінка відчувала сильний біль, а майже вся нижня частина її обличчя напухла.

Важливо Не було вибору: біженка подолала понад 3000 кілометрів, щоб полікувати в Україні зуба

"Наступного дня після того, як мені поставили імплантати, обличчя сильно набрякло та з'явилися синці. Це було дуже боляче. З кожною годиною ставало все гірше і гірше. Видалити за раз всі зуби — це, напевно, дуже травматично, але у мене не було вибору, тому що не могла більше терпіти той біль", — розповіла Джессіка.

На четвертий день американка опублікувала відео, на якому мала вигляд "як у монстра". Майже все її обличчя було понівеченим та у синцях — шия, підборіддя, ніс та шкіра під очима.

Джессіка Макко після процедури
Фото: Instagram

Попри все пережите, модель не шкодує про стоматологічну процедуру й додає, що все одно рекомендувала б цю операцію іншим людям.

"Зараз мені стало набагато краще. Думаю, до кінця місяця все повинно повністю загоїтися. Тож раджу іншим людям, які думають про встановлення зубних імплантатів, зважуватися на цей крок. У мене був унікальний випадок: мала майже всі згнилі зуби й страждала від нестерпного болю", — зауважила жінка.

Макко стверджує, що зараз їй стало набагато краще. Модель зробила спеціальний макіяж, щоб замаскувати синці, й сподівається, що скоро повністю одужає.

Нагадаємо, раніше Фокус писав про американку Кетлін Вілсон з Міннесоти, яка подала до суду на свого стоматолога та стверджує, що він спотворив її посмішку. Жінці довелося скористатися послугами кількох інших дантистів, аби виправити "свавілля", й вимагає щонайменше 50 тисяч доларів компенсації.

Крім того, ми розповідали про чоловіка з Туреччини, якому довелося понад місяць терпіти нестерпний біль через прибиральника, котрий видавав себе за стоматолога. В одній із клінік Стамбула він видалив пацієнтові чотири передні зуби.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом