Келлі Осборн розповіла, як змогла схуднути на 38,5 кг без Оземпіка
Келлі Осборн розповіла, як змогла схуднути на 38,5 кг без Оземпіка

Келлі Осборн розповіла, як змогла схуднути на 38,5 кг без Оземпіка

Свого часу Келлі хвалила Оземпік і підтримувала всіх, хто його використовує. Однак вона пішла іншим шляхом.

39-річна британська співачка, авторка пісень, акторка, телеведуча та модельєрка Келлі Осборн, донька Озі та Шерон Осборн, яка свого часу зіткнулася з проблемою зайвої ваги, скинула 38,5 кг після народження дитини. В інтерв'ю Extra вона спростувала чутки про те, що використовувала для цього популярний препарат для діабетиків другого типу "Оземпік".

"Я знаю, що всі думають, що я приймала Оземпік. Я не приймала його. Я не знаю, звідки пішли ці чутки. Моя мама приймала Оземпік", — підкреслила вона.

У випадку зі схудненням Келлі впору згадати приказку "Не було б щастя, та нещастя допомогло".

Тонка і дзвінка Келлі Соборн

"У мене був гестаційний діабет, і мені довелося скинути вагу, яку я набрала під час вагітності, інакше у мене був вищий ризик захворіти на діабет, чого я не хотіла. Я відмовилася від цукру і вуглеводів і швидко схудла", — заявила Келлі, у якої є спільний син Сідні з діджеєм Slipknot Сідом Вілсоном.

Гестаційний діабет — це підвищення рівня глюкози в крові, що вперше виникає під час вагітності, але не дотягує до рівня, достатнього для постановки діагнозу "цукровий діабет". Це приховані порушення вуглеводного обміну, що загрожують перерости в цукровий діабет.

Келлі (ліворуч) у 2003 році

Келлі також зазначила, що проходить комплексну тонізуючу процедуру, що дає змогу підтягнути обличчя і тіло без операцій.

"Я народила дитину, і на моєму животі з'явилося стільки розтяжок, а шкіра, здається, втратила еластичність", — пояснила вона.

Келлі виховує сина Сідні

Раніше співачка всіляко підтримувала використання Оземпіка для схуднення, тим більше, що її мати публічно зізналася в тому, що вдалася до цього способу скинути вагу. Частково Келлі привабило те, що вона вважала це менш "нудним", ніж зміна дієти і збільшення фізичних вправ для схуднення.

"Є мільйон способів схуднути, чому б не зробити це за допомогою чогось менш нудного як тренування? Люди ненавидять і засуджують це, тому що хочуть це зробити. І люди, які ненавидять це найбільше, роблять це таємно або зляться, що не можуть собі цього дозволити".

Осборн вірить, що з часом Оземпік стане доступнішим для простих людей.

Ще один секрет схуднення знаменитості в тому, що 2020 року вона перенесла резекцію шлунка.

Раніше Фокус писав, що у Оземпіка виявився дуже дивний побічний ефект.

Источник материала
Поделиться сюжетом