Російські туристи влаштували хаос у лікарні Пхукета: чоловік відмовився платити за рахунками, а жінка погрожувала бейсбольною битою
Російські туристи влаштували хаос у лікарні Пхукета: чоловік відмовився платити за рахунками, а жінка погрожувала бейсбольною битою

Російські туристи влаштували хаос у лікарні Пхукета: чоловік відмовився платити за рахунками, а жінка погрожувала бейсбольною битою

На популярному курорті Пхукет, Таїланд, росіяни налякали місцевих у лікарні через своє небажання оплачувати рахунки з лікування. Як підтримку агресивний чоловік запросив із собою жінку, яка нібито захищала його від оточення бейсбольною бітою. Останнім часом росіяни почали частіше "показувати" свою культуру поведінки та норов місцевим, що змушує людей звертатися до правоохоронців та громадам.

Як повідомляє місцеве медіа The Phuket News, чоловік на ім'я Сергій Чент мав заплатити 8380 бат (9 тис. грн) за медичні послуги, а його неочікувана поведінка нібито мала залякати людей. Однак, у відділку поліції він всього-на-всього заплатив борг і жодного покарання не поніс, а, за словами керівника лікарні Вачіра, де стався інцидент, Ментаві Маніесрі, це було звичайне непорозуміння.

Джерело повідомляє, що чоловік планував безкоштовно пройти лікування, не сплачуючи за медичні послуги ані страховкою, ані фізично. Він двічі з'являвся у Вачірі, де під час останнього прибуття Сергія Чента попросили сплатити борг, на що він зірвався і погрожував зв'язками з правоохоронними органами, своїми статками та особистим впливом.

Як згодом пояснила Маніесрі, росіянин "хотів налякати її, поводився як мафія і стверджував, що має багато бізнесу на Пхукеті та знає великих людей".

"Я просто хочу повідомити російську громаду, що її члени не повинні поводитися так, як ця людина. Будь ласка, залишайтеся на Пхукеті в мирі та підтримуйте добрі стосунки. Це те повідомлення, яке я хочу донести", – сказала вона.

Компанію агресивному чоловікові склала жінка із баскетбольною бітою, яку правоохоронці назвали "подругою пана Чента".

Саме у той період на острів прибув прем'єр-міністр Сретта Тавісін, ціллю візиту якого було наголошення на важливості дотримання закону усім громадянам та туристам.

"Не дайте іноземній мафії оселитися у зоні вашої відповідальності та зруйнувати інвестиційну привабливість регіону. Попросіть місцевих чиновників і політиків стежити за іноземцями. Не дозволяйте іноземцям, які погано поводяться, зруйнувати ваш авторитет", – наголошував він на жахливій поведінці росіян.

Раніше OBOZ.UA писав, що ще один росіянин влаштував дебош на вулицях Пхукету, популярного курорту Таїланду. Він зніс автівкою аж сім стовпів електропередачі, через що без світла і зв'язку лишилося кілька кварталів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом