Мадонні загрожує ще один судовий позов: у чому причина
Мадонні загрожує ще один судовий позов: у чому причина

Мадонні загрожує ще один судовий позов: у чому причина

Мадонна не вперше стикається зі скаргами на запізнення. Майкл Феллоуз і Джонатан Гадден уже подали позов до суду через те, що їм довелося довго чекати початку її концерту в Брукліні.

65-річна американська поп-ікона Мадонна ризикує зіткнутися зі ще одним судовим позовом через запізнення з початком концерту. Як пише журнал Rolling Stone з посиланням на отримані документи, у скарзі, поданій у Вашингтоні, округ Колумбія, троє фанатів артистки, які купили квитки на виступ, звинуватили її в порушенні закону. Знаменитість запізнилася на дві години на обидва її виступи на міській арені Capital One Arena в грудні минулого року в рамках туру Celebration Tour.

Елізабет Халпер-Асефі, Мері Конобой і Нестор Монте-молодший, стверджували, що, хоча вона мала вийти на сцену о 20:30, королева поп-музики почала свій виступ тільки о 22:30 вечора. Халпер-Асефі витратив $992,76 на квитки на StubHub, а решта купили свої на Ticketmaster. Конобой витратив $537,7 на два квитки, а Монте виклав за два $252,44.

Позивачі стверджують, що вони почувалися "обдуреними" і були змушені "покинути концерти заздалегідь", втративши можливість насолодитися шоу цілком. Крім того, вони звинуватили артистку в підтримці "спекотної та некомфортної температури в залі під час виступу".

Незадоволені відвідувачі концерту заявили, що ці ймовірні дії являють собою "зарозумілу і повну неповагу Мадонни" до власників квитків.

"По суті, Мадонна і Live Nation — це найгірший кошмар споживача", — йдеться в позові.

На шоу Мадонна викладається на всі 100, але її запізнення набридли навіть найвідданішим фанатам

У позові наводилися інші приклади запізнень Мадонни.

"За минулі роки в засобах масової інформації та Інтернеті з'явилося безліч статей, у яких фанати скаржилися на те, що Мадонна не виходить на сцену протягом кількох годин після заявленого часу початку її концертів. На жаль, не всі люди, які покладаються на рекламу концертів, знають про це", — йдеться в документі.

Сама артистка не заперечує, що винна. Під час свого туру у Вашингтоні 18 грудня Медж заявила глядачам:

"Мені шкода, що я спізнююся... Ні, я не вибачаюся, я така... Я завжди спізнююся".

Раніше Фокус писав, що Мадонна нещодавно знялася в новій рекламі і відповіла своїм критикам.

Теги по теме
концерт
Источник материала
Поделиться сюжетом