Швидкість лякає: ЗС РФ просуваються з Авдіївки до Покровська, чим це небезпечно
Швидкість лякає: ЗС РФ просуваються з Авдіївки до Покровська, чим це небезпечно

Швидкість лякає: ЗС РФ просуваються з Авдіївки до Покровська, чим це небезпечно

Від Очеретиного до траси Костянтинівка — Покровськ приблизно 12 кілометрів. Перерізання цієї ділянки небезпечне для України, розповів депутат Дружківської міської ради Микола Довбня.

Збройні сили Російської Федерації швидко просуваються з Авдіївки до Покровська Донецької області. Про це повідомив депутат Дружківської міської ради Микола Довбня в ефірі "Еспресо".

Він зауважив, що окупанти швидко просуваються з Авдіївки до Покровська. Також ворог міг захопити Очеретине, від якого до траси Костянтинівка — Покровськ приблизно 12 кілометрів, тоді як перерізання цієї ділянки буде небезпечне для українців. За словами Миколи Довбня, швидкість, з якої росіяни просуваються до Покровська лякає.

Важливо ЗС РФ готуються до наступу в Донецькій області, але цьому може завадити допомога США, — ISW

Крім цього, він розповів, що в Дружківці постійно лунають звуки повітряної тривоги, зокрема, це може бути впродовж 2-10 годин поспіль. Проте люди вже звикли працювати в таких умовах, проте іншою є справа, коли лунають надпотужні вибухи з боку Часового Яру.

Микола Довбня розповів, що цей населений пункт знаходиться на панівній висоті, і є велика загроза того, що окупанти переріжуть трасу Краматорськ — Покровськ.

"Якщо ворог зайде до Часового Яру, то відкривається дорога до Дружківки, Краматорська, Словʼянська, Костянтинівки", — сказав Довбня.

Він наголосив, що в такому випадку Дружківку обстрілюватимуть вже не КАБами, а з артилерії.

Ситуація в Очеретиному: дані DeepState

Вночі, 23 квітня, аналітики DeepState розповіли, що російські військові просунулися в Очеретиному.

"Ворог просунувся в Очеретиному", — йдеться у повідомленні.

Ситуація в Очеретиному

Нагадаємо, ввечері 22 квітня аналітики DeepState розповіли, що окупанти перебували на центральних вулицях населеного пункту Очеретине в Донецькій області. Крім цього, ворог міг просунутися вглиб віддалених вулиць, що може говорити про повну окупацію села.

Того ж дня командир роти 47-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Микола Мельник розповів, що в район Очеретиного почали перекидати підрозділи ЗСУ для зупинення наступу противника.

Теги по теме
Донбасс Донецкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны