Ворог активізував розвідку на Одещині та готується до нових ударів, — Братчук
Ворог активізував розвідку на Одещині та готується до нових ударів, — Братчук

Ворог активізував розвідку на Одещині та готується до нових ударів, — Братчук

За словами речника Української добровольчої армії "Південь", практично не було жодного дня, коли ЗС РФ не атакували Одещину та інші південні регіони України.

Ворог не припиняє атакувати Одещину, а також проводить розвідку. Речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук розповів подробиці в ефірі Ранок.LIVE.

Він зазначив, що практично не було такого дня, коли окупанти не атакували регіон та південні терени нашої держави. Фактично щоночі ворог атакує, застосовує ракети.

Важливо Війська Росії атакували Одесу трьома ракетами Х-59, – Труханов (фото)

"Росіяни застосували повітряну розвідку, що може свідчити про підготовку до наступних ударів", – повідомив він.

Використовують російські окупанти активно й дрони-камікадзе. Братчук повідомив про те, що сьогодні сім "шахедів" було знищено в небі над Одеською областю й чотири на Миколаївщині.

"Падіння одного зі збитих дронів призвело до руйнувань", – додав речник.

Пошкоджено як мінімум 14 квартир. Внаслідок атаки постраждали дев’ятеро осіб, серед них – четверо дітей. Вдалося врятувати 34 людей.

Обстріл Одещини 23 квітня

О 01:44 ночі кореспондент Фокусу повідомив про вибухи в Одесі. Уже після атаки мер Одеси Геннадій Труханов в Telegram написав, що внаслідок атаки ворога пошкоджено житлові будинки. Постраждали щонайменше 14 квартир. Він повідомляв щодо сімох постраждалих.

Також голова Одеської ОВА Олег Кіпер уточнив, що внаслідок атаки в Одесі пошкоджені житлові будинки, відбулося займання. Тоді рятувальникам вдалося врятувати 34 людини, з них 3 дітей. Поранення та ушкодження отримали 7 осіб, з них 2 — діти.

Нагадаємо, 22 квітня під час повітряної тривоги в Харкові російські окупанти атакували телевізійну інфраструктуру міста. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що внаслідок обстрілу телевежі є перебої із сигналом цифрового телебачення.

Теги по теме
Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом