19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дочка Алена Делона показала, як важка хвороба змінила її батька
Дочка Алена Делона показала, як важка хвороба змінила її батька

Дочка Алена Делона показала, як важка хвороба змінила її батька

Від колишньої краси Делона не залишилося й сліду, проте його блакитні очі видають внутрішню силу і харизму.

Анушка Делон, дочка 88-річної легенди світового кіно Алена Делона, поділилася зі своїми 71,6 тис. передплатників у соцмережі знімком батька, на якому ледве вгадується людина, яка підкорила колись усіх своєю красою і талантом.

У кадрі — тяжкохворий старий із змарнілим обличчям, але впізнаваним поглядом.

"Вранці в п'ятницю я сфотографувала свого батька. На згадку про наші моменти. Снідаючи з ним, я відчуваю нескінченну вдячність. Унікальний момент спокою в моєму світі тварин. Я знаходжу його красивим з його вічним сталевим блакитним поглядом, живим, як боєць, який надає мені неймовірну силу. Мій власний безсмертний. Я показала йому фотографію. Він знайшов її гарною, настільки гарною, що я запитала його, чи можу я поділитися нею з вами, його аудиторією, яка піклується про нього. Отже, з його згоди, ось вона. А на ваші побоювання він відповідає: "Не хвилюйтеся"", — написала вона.

Так зараз виглядає Ален Делон
Фото: anouchkadelon/instagram

У Делона — дифузна лімфома і хвороба Альцгеймера. У 2019 році він пережив подвійний інсульт. Актор багато разів говорив, що евтаназія — найкращий для нього варіант піти з життя.

Раніше суд французького міста Монтаржі помістив Делона під посилену опіку. Він не може самостійно розпоряджатися своїм майном. Від його імені це робить призначений судом куратор, ім'я якого не розголошується.

З клопотанням призначити опікуна виступив колишній адвокат зірки Крістоф Айела. На багатомільйонний спадок точать зуби нащадки актора — донька Анушка та сини Ентоні й Ален-Фаб'єн.

За інформацією ресурсу D-rating.com, зараз Делон перебуває у своєму величезному маєтку Душі під контролем синів. Дійшло до того, що вони найняли охоронців, щоб не пустити в садибу сестру-конкурентку. Анушка стверджує, що брати перешкоджають лікуванню батька.

У заповіті актора йдеться про те, що половина спадщини має дістатися його доньці Анушці, а друга поділена порівну між синами.

Ален та Анушка Делони

Колишня доглядальниця актора Хіромі Роллен звинуватила дітей актора у спробі позбавити життя свого батька, ті зі свого боку заявили, що Роллен знущалася з Делона і всіляко ізолювала його від близьких.

На сьогодні статки актора оцінюють у 245 мільйонів євро.

Раніше Фокус писав, що з будинку Алена Делона вилучили арсенал зброї.

Теги по теме
фото актер
Источник материала
Поделиться сюжетом