19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дженніфер Лопес доповнила спортивний костюм брендовими окулярами
Дженніфер Лопес доповнила спортивний костюм брендовими окулярами

Дженніфер Лопес доповнила спортивний костюм брендовими окулярами

Для прогулянки мегаполісом Джей Ло вибрала практичний і непомітний ансамбль.

54-річна американська співачка і модель Дженніфер Лопес, кар'єра якої останнім часом її не тішить, незважаючи ні на що продовжує роздавати стиль, поєднуючи прості та брендові речі в одному ансамблі. Джей Ло відома як любителька розкішного вбрання, але навіть простий костюм вона примудряється перетворити на ефектний лук, що і продемонструвала під час прогулянки Нью-Йорком, пише Daily Mail.

Знаменитість помітили, коли вона виходила з дому і сідала у великий чорний позашляховик. Вона одягла чорне худі оверсайз і такі ж штани в спортивному стилі, доповнивши їх коричневими уггами.

Образ завершили сонцезахисні окуляри DSquared за $264.

Обличчя Дженніфер було абсолютно без макіяжу, а волосся мокрим.

Куди саме прямувала зірка, журналісти не уточнюють.

Лише кількома днями раніше Дженніфер мала шикарний вигляд, демонструючи ансамбль, який вона обрала для відвідування гала-концертутиноамериканської федерації 2024 року. Лопес була присутня на заході, щоб отримати премію Premio Orgullo.

На ній була кремова сукня з драпіруванням, що підкреслювала її фігуру, і накидка в тон. З прикрас Джей Ло зупинила вибір на діамантовому кольє і сережках.

Перукар уклав їй волосся хвилями в стилі Вероніки Лейк.

Дженніфер Лопес любить розкішні вечірні вбрання
Фото: Jennifer Lopez/Facebook

Лопес зараз продовжує активно зніматися в кіно. Зовсім недавно вона зіграла головну роль у новому науково-фантастичному серіалі Netflix "Атлас". Головна героїня шоу — Атлас Шепард (Лопес). Вона — блискучий, але людиноненависницький аналітик даних із глибокою недовірою до штучного інтелекту. Вона приєднується до місії із затримання робота-відступника, з яким розділяє загадкове минуле. Але коли плани йдуть шкереберть, її єдина надія врятувати майбутнє людства від ШІ — довіритися йому.

Раніше Фокус писав, що Дженніфер Лопес хоче дітей від Бена Аффлека.

Источник материала
Поделиться сюжетом