5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Популярна українська акторка хоче піти до ЗСУ
Популярна українська акторка хоче піти до ЗСУ

Популярна українська акторка хоче піти до ЗСУ

Анна Саліванчук знає, яка військова спеціальність їй би підійшла найбільше.

В Україні немає обов'язкової жіночої мобілізації, але сьогодні дедалі більше жінок приймають доленосне рішення - йти на фронт і захищати країну від окупанта. Над цим серйозним рішенням роздумує і зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук.

Акторка розповіла про це в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок". Вона зізналася, що думка про військову службу досить часто відвідує її.

"Ця думка не покидає мене і досі. Я можу бути нормальним медиком", - каже Саліванчук. Єдине, що відділяє її від остаточного рішення, це відповідальність за двох неповнолітніх дітей.

Її сини, 8-річний Гліб і 3-річний Микита, ще надто малі, щоб залишати їх, переконана артистка. Між тим вона була б рада зіграти жінку-військового в кіно після закінчення повномасштабної війни в Україні.

Хто така Анна Саліванчук

Анна Валеріївна Саліванчук - українська актриса театру і кіно. Актриса Київського академічного драматичного театру в Подолі. У 2006 році закінчила Київський національний університет театру, кіно і ТБ ім. І. К. Карпенка-Карого.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Моя улюблена Страшко", український актор Артур Логай, потрапив до лікарні зі струсом мозку. Його "вирубило" сильним ударом у темряві.

Також український співак і тренер проєкту "Голос країни" Артем Пивоваров розповів, як зламав ніс прихильниці на концерті. Вона потрапила під роздачу від артиста і він не став зволікати з вибаченнями.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом