19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Селін Діон розповіла, як весільний головний убір вдарив по її здоров'ю
Селін Діон розповіла, як весільний головний убір вдарив по її здоров'ю

Селін Діон розповіла, як весільний головний убір вдарив по її здоров'ю

у день весілля Селін не думала, що тіара залишить такі сліди на її лобі. Їй довелося три тижні приймати антибіотики.

56-річна канадська співачка Селін Діон, яка стала героїнею травневого номера французького Vogue, розповіла у відео для журналу, що головний убір, який вона одягла в день весілля з менеджером Рене Анжелілем, приніс їй великі неприємності.

У 1994 році тоді 26-річна артистка вийшла заміж за нині покійного Рене. На той момент йому виповнилося 52 роки. У день весілля, крім розкішної білої сукні, на нареченій була вишукана тіара, оздоблена 2000 кристалами Сваровскі, яка важила близько трьох кілограмів.

"Немає проблем, я можу впоратися з вагою. А коли ти така щаслива, немає ваги, немає проблем, немає болю. Одного разу ми ніби репетирували з сукнею, великою фатою і всім іншим, і це було у великому бальному залі, і все було зроблено з красивих дерев'яних підлог. Я тренуюся, і все гладко і все добре, але коли мені довелося йти по собору, там не дерев'яна підлога, а килим. Я починаю йти і... це типу: "Чи доживу я? Чи доживу я до свого майбутнього чоловіка?"... Я так і зробила, і так усю ніч, усе чудово, люди щасливі. Але коли ми зняли тіару, у мене був поріз, бо тиск був занадто сильним. Наступного дня прокидаюся, дивлюся на себе в дзеркало, у мене посеред чола шишка розміром із яйце. Я подивилася на чоловіка і сказала: "Ха, вже надто пізно, ми одружені". Але він такий величезний... Я така: гаразд, підемо до лікаря. Тож мені довелося приймати антибіотики близько трьох тижнів", — зізналася співачка.

Віддаючи данину поваги своєму покійному чоловікові Анжелілю, який помер від раку горла 2016 року у віці 73 років, Діон сказала, що досі "сильно відчуває його присутність".

"Це момент, який залишиться зі мною на все життя. Весільна сукня не могла бути достатньо великою. У мене на голові могло бути втричі більше. Того вечора в мене могло бути шість різних суконь, тому що він був і залишається такою чудовою людиною. Він витягнув з мене все найкраще, він дійсно це зробив", — відверто розповіла Селін.

Діон вперше зустріла Анжеліля, коли їй було 12 років, а йому — 38. Лише набагато пізніше пара закохалася одне в одного, і 1993 року вона поділилася цією новиною з шанувальниками в примітках до свого третього англомовного альбому The Color Of My Love.

"Рене — моє кохання, я більше не можу зберігати в собі цю таємницю. Вона стає занадто потужною. Дозволь мені намалювати правду і показати тобі, що я відчуваю. Рене, ти колір моєї любові, — йшлося в одному з них.

Наступного року Діон і Анжеліль одружилися в базиліці Нотр-Дам у Монреалі. За роки шлюбу у пари народилося троє дітей: Рене-Шарль і близнюки Нельсон та Едді.

Весілля Рене і Селін

Раніше Фокус писав, у яких образах Діон, у якої діагностовано важке неврологічне захворювання, з'явилася на обкладинці журналу топлес.

Теги по теме
свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом