19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Цуценя неприродного забарвлення народилось в США: як це можливо
Цуценя неприродного забарвлення народилось в США: як це можливо

Цуценя неприродного забарвлення народилось в США: як це можливо

Подібне явище спостерігається не тільки у золотистих ретриверів й вже траплялося раніше. До прикладу, цуценя бульдога з Нової Шотландії народилося такого ж кольору у 2022 році.

Власниця золотистого ретривера Керол ДеБрюлер, яка керує розплідником "Золоті скарби" у Флориді (США), опублікувала у TikTok вірусне відео з цуценям на прізвисько Шамрок неприродного лаймово-зеленого забарвлення.

Песик народився особливим, тоді як решта його братів та сестер були очікуваного золотистого відтінку.

Важливо Собакам раді, дітям — ні. Власник закладу потрапив у скандал через табличку на вході (фото)

За словами ветеринарів, незвичайний колір шерсті — результат дії пігменту білівердину, зеленої жовчі, яка знаходиться в утробі матері.

Це явище спостерігається не тільки у золотистих ретриверів й траплялося раніше. До прикладу, цуценя бульдога з Нової Шотландії народилося такого ж кольору у 2022 році.

ДеБрюлер стверджує, що зелений відтінок у Шамрок вже почав зникати, і за кілька тижнів, ймовірно, його шерсть стане жовтою, що характерно для цієї породи.

У коментарях підписники американки почали ділитися власними історіями.

  • "Я не знала, що це рідкість, моя собака вже 13 разів мала потомство, і всі вони народжувалися зеленими"
  • "Те саме сталося у моєї собаки. Всі щенята були коричневі/чорні, а одна народилася повністю білою. Зараз у неї, звісно, з'явилися плями"
  • "Мій Арес теж був зеленим, коли народився. Тепер йому майже п'ять місяців і, звичайно, колір шерсті змінився"
  • "Ха-ха, але скажіть правду, хто б не хотів собі зеленого золотистого ретривера?"

Ролик Керол ДеБрюлер зібрав мільйони переглядів, сотні тисяч вподобайок та безліч репостів.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що пес на ім'я Мус, який разом з хазяїном мав летіти рейсом авіакомпанії Alaska Airlines, спричинив справжній переполох у міжнародному аеропорту Ролі-Дарем (Північна Кароліна, США). Домашній улюбленець не потрапив на борт через помилку під час завантаження вантажу. Офіційні представники авіакомпанії вибачились перед власником Муса за стресову ситуацію.

Крім того, ми розповідали, що у Колумбії живе пес на ім'я Роуп Дедді, який вважається одним з найдорожчих — його вартість сягає 120 тисяч доларів. Господар собаки стверджує, що витрачає на його харчування близько 350 доларів щомісяця. У раціон входить сире м'ясо, морква та грецький йогурт, а також вітаміни та інші добавки.

Источник материала
Поделиться сюжетом