19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"У мене запирхали метелики": жінка виграла 1 млн і навіть не знала про це
"У мене запирхали метелики": жінка виграла 1 млн і навіть не знала про це

"У мене запирхали метелики": жінка виграла 1 млн і навіть не знала про це

Леслі Карр згадала про свої лотерейні білети після прочитання новин про великий джекпот Powerball. Останній із них виявився виграшним.

52-річна Леслі Карр зі США кілька тижнів не знала про те, що стала мільйонером. Жінка просто забула глянути на результати розіграшу лотереї Powerball. Про це пише UPI.

Лотерейний білет вартістю 1 мільйон доларів кілька тижнів зберігався в контейнері Tupperware разом з іншими білетами мешканки Портленда, перш ніж джекпот, що зріс, нагадав їй про необхідність їх перевірити.

Американка розповіла представникам Орегонської лотереї, що принесла стопку білетів у магазин Fred Meyer на перевірку. Новини про нещодавній джекпот Powerball нагадали їй, що в неї є кілька неперевірених білетів. Останній із них, призначений для розіграшу 15 березня, викликав на екрані автомата незрозуміле Карр повідомлення, і вона звернулася по допомогу до продавця.

"Я почула, як він сказав: "О, я не можу перевести в готівку цей білет, тому що ваш приз коштує понад 1000 доларів". І тоді в мене запирхали метелики", — сказала вона.

Ілюстративне фото
Фото: EPA

Квиток Карр, куплений у тому ж магазині Fred Meyer, приніс їй 1 мільйон доларів.

"Я й гадки не мала, що стала переможницею. Якби не новина про мільярдного переможця Powerball, я б і забула. Ми не перевіряємо зазвичай свої білети", — додала американка.

Карр сказала, що виграш — це "мрія, що збулася". В її плани входить погасити іпотеку, купити нову вантажівку і вирушити у відпустку на Гаваї.

Раніше Фокус повідомляв, що чоловік повернувся з поїздки додому з рахунком на 143 000 доларів за телефонні послуги. Рене Ремунд щодня витрачав тисячі доларів, тому що його телефон не був налаштований на міжнародний роумінг. Спочатку він вирішив, що з нього зняли 143 долари, але насправді сума виявилася значно більшою.

Також стало відомо, що бабуся, яка в 73 роки працювала на двох роботах, виграла розкішний особняк у лотерею. Приз включав у себе 100 000 фунтів стерлінгів готівкою, тому Роуз Дойл легко прийняла рішення піти на пенсію, коли дізналася про свою перемогу.

Теги по теме
Деньги
Источник материала
Поделиться сюжетом