"Більше не розуміють мене": Сідні Свіні відверто розповіла про свою сім'ю
"Більше не розуміють мене": Сідні Свіні відверто розповіла про свою сім'ю

"Більше не розуміють мене": Сідні Свіні відверто розповіла про свою сім'ю

Актриса фільмів "Хто завгодно, крім тебе" і "Бездоганна" виросла в Айдахо. Батьки Сінді Суїні давно розлучилися, у неї є молодший брат.

Знаменита американська акторка Сідні Свіні зараз перебуває на вершині Голлівуду. Знакові ролі в "Ейфорії", "Одного разу в Голлівуді", "Хто завгодно, крім тебе", "Мадам Павутина" прославили її на весь світ, але раніше вона була дівчиною з маленького містечка, повідомляє Hello Magazine.

26-річна акторка народилася в Спокані, штат Вашингтон, 12 вересня 1997 року і виросла в Айдахо. Сінді якось зазначила, що вже давно відійшла від колишнього життя: "Коли я приходжу додому, моя сім'я більше не розуміє мене і світ, у якому я перебуваю. Моє теперішнє життя сильно відрізняються від того, як живуть люди в моєму містечку. Я перебуваю в цьому проміжному місці, де мені здається, що жодна сторона мене не розуміє".

Батьки Сідні Свіні

Сідні народилася в сім'ї Лізи Свіні, колишнього адвоката у кримінальних справах, і Стівена Свіні, який працює в готельному сервісі. За словами актриси, вона з юних років ясно дала зрозуміти своїм батькам, що хоче продовжити акторську кар'єру. Вони не одразу підтримали прагнення доньки до слави. Коли Сідні була підлітком, її батьки розлучилися і повідомили про банкрутство.

Сім'я Сінді Свіні
Фото: instagram.com/trent_sweeneyy

"Мої батьки пожертвували багато чим, щоб підтримати мою мрію, і вони так багато втратили під час цього. Я, будучи старшою дитиною, відчуваю відповідальність... Але це нормально", — поділилася знаменитість.

Після розлучення її батько покинув маленьке містечко в Айдахо. Він живе в іншій країні і не підтримує зв'язок із сім'єю. "Він живе на ранчо в Мексиці, і в нього немає інтернету або стільникового зв'язку. Я знаю, що він пишається мною", — повідомила Сінді. Її мати Ліза завершила юридичну практику і вийшла на пенсію.

Брат Сінді Свіні Трент із мамою
Фото: instagram.com/trent_sweeneyy

Брат Сідні Свіні

У актриси є молодший брат Трент Свіні. Хоча точно незрозуміло, скільки років Тренту, 2018 року він був студентом Університету Гонзага в Спокані, і його Instagram рясніє постами підтримки старшої сестри.

Сінді Свіні з братом Трентом
Фото: instagram.com/trent_sweeneyy

Відомо, що Трент також пробував себе в акторській майстерності, коли сім'я переїхала до Лос-Анджелеса, щоб Сідні могла продовжити свою акторську кар'єру, але 2020 року він замість цього пройшов військовий вишкіл і тепер служить у ВПС США.

Нагадаємо, 17 квітня повідомлялося, що голлівудський продюсер піддала критиці Сінді Свіні. Керол Баум назвала її "некрасивою" і актрисою, яка "не вміє грати".

Теги по теме
актриса
Источник материала
Поделиться сюжетом