Для сім'ї та молоді: Toyota показала два недорогих електрокросовери
Для сім'ї та молоді: Toyota показала два недорогих електрокросовери

Для сім'ї та молоді: Toyota показала два недорогих електрокросовери

Toyota у 2025 році випустить два нові електрокросовери. Нова Toyota bZ3C — більш спортивна модель, а просторіший bZ3X створений для сім'ї.

В електричному сімействі Toyota bZ сталося поповнення. На автосалоні в Пекіні презентували кросовери Toyota bZ3C і bZ3X. Формально це передсерійні версії, а виробництво моделей почнуть у Китаї. Про авто розповіли на офіційному сайті Toyota.

Toyota bZ3C приваблює стрімким профілем
Фото: Toyota

Електромобілі Toyota збудовані на платформі e-TNGA, яку також використовує кросовер bZ4X. Вони дещо схожі з ним дизайном – мають загострений "ніс" та тоненькі діодні фари.

Важливо Нова Toyota Camry 2025 виявилася дешевшою за попередницю (фото)

У салоні електрокарів встановлено великий тачскрін, а передні крісла розділені високою консоллю. Характеристики Toyota bZ3C і bZ3X поки тримають у секреті. Ціни також не розкривають, але відомо, що ці авто будуть дешевшими за електромобіль Toyota bZ4X.

У салоні електрокарів сидіння розділені високою консоллю
Фото: Toyota

Нова Toyota bZ3C створена на базі концепткару bZ Sport Crossover і призначена для молоді. Це купе-кросовер із аркоподібним дахом, вигнутою віконною лінією та загостреною задньою частиною. Його випускатимуть на спільному підприємстві FAW-Toyota.

Сімейний кросовер Toyota bZ3X
Фото: Toyota
Toyota bZ3X отримав автопілот
Фото: Toyota

Електромобіль Toyota bZ3X – серійна версія концепт-кару bZ FlexSpace. Це сімейний кросовер із просторішим салоном та автопілотом. Цю модель вироблятимуть на заводі GAC-Toyota.

Раніше Toyota презентувала нове покоління недорогого рамного позашляховика 4Runner.

Також Фокус розповідав, що у Одесі виявили покинутим культовий спорткар Toyota.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом