5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Mazda показала майбутнього суперника Toyota RAV4. Фото
Mazda показала майбутнього суперника Toyota RAV4. Фото

Mazda показала майбутнього суперника Toyota RAV4. Фото

Новий недорогий кросовер Mazda Arata в якомусь сенсі прийде на зміну CX-5 і складе конкуренцію Toyota RAV4 з яскравим дизайном, сучасним оснащенням та екологічною силовою установкою. Компанія показала провісника такої моделі.

Деталі повідомляє Motor1. Безпосередньо автовиробник ще не анонсував Mazda CX-5 3 покоління. Проте роботи над автомобілем уже ведуться. А нова Arata – кросовер схожого розміру, який стане повністю електричною альтернативою Mazda CX-5.

Сегмент кросоверів видається безрозмірним. А успіхи Mazda у цьому напрямі показали, що подібні моделі можна виводити на ринок майже нескінченно. Компактні моделі Mazda CX-30 та CX-50 мають попит.

Проте виробник намагається рухатися у бік електрифікації. Концепт Arata (серійна модель може одержати назву Mazda EZ-60) є кроком у цьому напрямку. Дизайн виконали в ефектному стилі. Поки що невідомо, наскільки точно його перенесуть на конвеєр.

Раніше кілька машин додали і в новий для компанії преміальний сектор: кросовери Mazda CX-60 та CX-90 виявилися недорогою альтернативою BMW, Audi та Lexus та сподобалися покупцям. А незабаром до них приєднаються CX-70 та CX-80.

OBOZ.UA вже розповідав про нову електричну модель Mazda, яка незабаром вирушить у продаж.

Источник материала
Поделиться сюжетом