5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Надя Дорофєєва розговорилася про сварки з Кацуріним та екстремальний інтим
Надя Дорофєєва розговорилася про сварки з Кацуріним та екстремальний інтим

Надя Дорофєєва розговорилася про сварки з Кацуріним та екстремальний інтим

Dorofeeva зізналася, чи літає по кімнаті посуд, коли вона з'ясовує стосунки з чоловіком.

Українська співачка Надя Дорофєєва влітку відзначить першу річницю весілля з ресторатором, блогером і музикантом Мішею Кацуріним. Пара зустрічалася трохи більше року і довгий час зберігала роман у секреті.

Небагатослівною щодо свого шлюбу артистка залишається і сьогодні. Рідкісний коментар, як виняток, Додо дала в інтерв'ю для Люкс ФМ.

Так Надя зізналася, що гучні з'ясування стосунків із биттям посуду та криками - це не про її союз із Мішею. Вони звикли говорити про свої проблеми. Втім, і ці розмови не позбавлені драматизму, зазначає Дорофєєва.

"У нас сварок не буває, ми можемо спілкуватися, ми не гриземося. Ми спілкуємося, зазвичай це так драматично, ми так повільно говоримо, якась драма може бути. А так, щоб прямо сваритися, то ні. Склянки не били, це не про нас", - каже співачка.

Також їй поставили запитання про те, яким було найекстремальніше місце, де між подружжям була інтимна близькість. "Публічне місце. Ну, публічне місце… Я не можу сказати. Не балкон, ні, ні, ні. Все, поїхали далі", - зніяковіла Надя Дорофєєва.

Dorofeeva - останні новини:

Раніше Надя Дорофєєва розповіла, хто в їхній сім'ї з Мішею Кацуріним більше приносить грошей у дім. Також співачка похвалилася коштовностями, які їй подарував чоловік.

Крім того зірка зізналася, що збільшує губи. Вона показала б'юті-трюк, який надає її губам омріяного об'єму без косметологів і пластичної хірургії.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом