Пікантний образ: Періс Гілтон у міні-сукні представила продукцію бренду Tan-Luxe
Пікантний образ: Періс Гілтон у міні-сукні представила продукцію бренду Tan-Luxe

Пікантний образ: Періс Гілтон у міні-сукні представила продукцію бренду Tan-Luxe

За словами знаменитості, вона займається пошуком найкращих засобів для автозасмаги понад 20 років. Тепер Періс Гілтон знайшла свою формулу засобу.

Американська модель, світська левиця і бізнесвумен Періс Гілтон24 квітня провела презентацію свого бренду Tan-Luxe у Westfield Century City в Лос-Анджелесі. Вона представила продукт THE FUTURE — аерограф 360 Self-Tan Mist, який забезпечує професійну засмагу в домашніх умовах, повідомляє Daily Mail.

Відома своїми культовими модними образами 43-річна красуня продемонструвала свою підтягнуту фігуру в пікантній рожевій мерехтливій рожевій мінісукні з вирізом, яку поєднала з туфлями на шпильці. Вона доповнила сліпучий ансамбль витонченими срібними прикрасами і сонцезахисними окулярами, позуючи для приголомшливих знімків на розкішному заході. Зробивши проділ набік, Періс уклала своє світле густе волосся м'якими хвилями. На обличчя модель нанесла сяючий макіяж з акцентом на очі, для більшої свіжості губи нафарбувала світло-рожевою помадою.

Періс Гілтон
Фото: Getty Images

Її мати Кеті відвідала захід дочки, щоб висловити їй підтримку. Вона мала шикарний вигляд у блідо-рожевому атласному піджаку і бузковій розкльошеній спідниці. У руці Кеті тримала текстильну сумочку в тон своєму вбранню.

Періс Гілтон із мамою Кеті Гілтон
Фото: Getty Images

Підтримати співачку прийшли її друзі Вас Морган, Ніколь Вільямс-Інгліш і Мікайлв Ногейрой. Говорячи про новий продукт, Періс пояснила: "Я займаюся автозасмагою понад 20 років і перепробувала всі формули, представлені на ринку, щоб поліпшити сяйво своєї шкіри. Я зрозуміла, що знайшла свій рецепт, коли спробувала чіткі формули Tan-Luxe. Вони повністю змінили правила гри для мене. Мені здавалося, що мій режим засмаги перенісся на 40 років у майбутнє!".

Раніше, 23 квітня, Періс Гілтон розкрила значення імені доньки. Знаменитість стала мамою вже двічі. Двоє спадкоємців Періс Гілтон і Картера Реума з'явилися на світ за допомогою сурогатних матерів.

Источник материала
Поделиться сюжетом