У Києві відбулася прем'єра фільму про Джона Гальяно: хто із зірок був на події
У Києві відбулася прем'єра фільму про Джона Гальяно: хто із зірок був на події

У Києві відбулася прем'єра фільму про Джона Гальяно: хто із зірок був на події

В українських кінотеатрах починається показ біографічного фільму про Джона Гальяно.

24 квітня, в кінотеатрі "Оскар", ТРЦ "Гулівер", відбулася зоряна прем'єра документальної біографічної стрічки про одного з найяскравіших дизайнерів кінця XX — початку XXI століть, екс-креативного директора бренду Dior і очільника власного модного дому — Джона Гальяно. Фокус побував на події.

Олімпія Вайтмусташ

Подія зібрала українських медіа-знаменитостей, дизайнерів, артистів і журналістів. Так, серед гостей були помічені засновник UFW Ірина Данилевська, головний редактор Marie Claire Україна — Ірина Татаренко, дизайнери Серж Смолін і Євген Єрьомін, танцівниця Ілона Гвоздьова. Крім того, блогери — Тіна Сизонова, Юлія Єрмолаєва, Яна Винниченко та багато інших.

Ілона Гвоздьова

Документальна стрічка оскароносного режисера Кевіна Макдональда докладно розповідає про дорослішання, становлення, карколомний успіх і гучне падіння одного з найграндіозніших кутюр'є в історії моди — Джона Гальяно. Оповідання картини ведеться від імені колег, друзів і знаменитостей, які в різний час були частиною близького кола дизайнера, працювали на його показах, шили колекції, знаходили йому спонсорів і просували в ЗМІ. Крім того, Джон Гальяно багато говорить про себе від першої особи.

Серж Смолін
Тіна Сизонова
Євген Єрьомін
Анна Малиновська
Ольга Скрипачова
Юлія Єрмолаєва
Юліанна Ходокавська
Яна Винниченко

Раніше Фокус писав про прем'єру синглу Ані Трінчер — "Бар за баром".

Источник материала
Поделиться сюжетом