19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Байден назвав строки відправки зброї Україні
Байден назвав строки відправки зброї Україні

Байден назвав строки відправки зброї Україні

Сполучені Штати Америки вже цього тижня розпочнуть відправляти озброєння, обіцяне Україні в рамках останнього пакету допомоги.

Про це повідомив американський президент Джо Байден у мікроблозі X (раніше - Twitter). Він нагадав, що російські загарбницькі війська продовжують завдавати ракетних атак по Україні.

"Рано в середу на мій стіл надійшов пакет законів про національну безпеку. До полудня я підписав його як закон. І цього тижня ми відправляємо зброю і обладнання в Україну, яка захищається від російських бомбардувань", - написав американський лідер.

Допомога Україні від США: останні новини

Нагадаємо, 24 квітня Сполучні Штати Америки остаточно схвалили надання військової допомоги Україні - документ підписав президент Джо Байден. Відомо, що в пакет підтримки увійшли американські ракети ATACMS, артилерія, протитанкова зброя, ракети для HIMARS та інше озброєння.

Сьогодні у Міністерстві оборони США повідомили, що процес переміщення частини зброї, боєприпасів та обладнання вже почався. За словами речника Пентагону Патріка Райдера, озброєння може прибути в Україну вже за кілька днів.

Источник материала
Поделиться сюжетом