19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дівчина стала одержимою хлопцем через рідкісне захворювання: що вона робила
Дівчина стала одержимою хлопцем через рідкісне захворювання: що вона робила

Дівчина стала одержимою хлопцем через рідкісне захворювання: що вона робила

Вона вимагала постійної уваги і навіть намагалася накласти на себе руки.

У 18-річної дівчини з Китаю, яка телефонувала своєму хлопцеві понад 100 разів на день, діагностували "любовний мозок".

Про це пише South China Morning Post.

Дівчина з прізвищем Сяоюй з провінції Сичуань стала настільки одержимою, що це серйозно вплинуло на її психічне здоров'я і перетворило життя її хлопця на жах.

Лікарка Ду На сказала, що тривожна поведінка Сяоюй почалася на першому курсі університету. У пари склалися інтимні стосунки, але незабаром він став почуватися некомфортно, бо вона почала сильно залежати від нього і постійно потребувала його.

Вона не лише вмовляла його постійно повідомляти її про своє місцеперебування, але й хотіла, щоб він відповідав на її повідомлення в будь-який час дня та ночі.

Одного разу Сяоюй зателефонувала йому понад сто разів, але він не відповів. Вона так засмутилася і розлютилася, що почала кидатися речами у будинку та ламати їх.

Бойфренд зателефонував до поліції, яка прибула якраз у той момент, коли вона погрожувала стрибнути з балкона.

Сяоюй вирушила до лікарні, де їй поставили діагноз межовий розлад особистості, який також відомий як "любовний мозок". Ду сказала, що цей стан може співіснувати з іншими психічними захворюваннями, такими як тривога, депресія та біполярний розлад. Медикиня не розкрила причини хвороби Сяоюй, але сказала, що вона часто виникає у людей, у яких у дитинстві не було здорових стосунків зі своїми батьками.

Вона додала, що люди з легкою формою захворювання, чиє життя не постраждало, можуть одужати самостійно, навчившись керувати своїми емоціями. Проте людям із тяжкими симптомами буде потрібна медична допомога.

Источник материала
Поделиться сюжетом