19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Меттью Макконахі вийшов на червону ріжку з усією родиною: який вигляд мають діти актора
Меттью Макконахі вийшов на червону ріжку з усією родиною: який вигляд мають діти актора

Меттью Макконахі вийшов на червону ріжку з усією родиною: який вигляд мають діти актора

Актор багато років щасливий у шлюбі з бразильською моделлю Камілою Алвес, яка народила йому трьох дітей.

54-річний американський актор Меттью МакКонахі вийшов на червону доріжку на гала-концерті зі збору коштів для його некомерційної організації Mack, Jack & McConaughey в ACL Live в Остіні, штат Техас, разом зі своєю дружиною Камілою Алвес і їхніми трьома дітьми, пише Today.

За даними організації, програма гала-концерту включала коктейльний прийом, вечерю, живий аукціон і концерт за участю Люка Комбса.

Mack, Jack & McConaughey, скорочено MJ&M, являє собою результат співпраці актора, володаря премії "Оскар", виконавця, що записується, Джека Інгрема і футбольного тренера Мака Брауна.

Алвес, бразильська модель і дизайнерка, мала приголомшливий вигляд у чорній атласній сукні без бретелей з драпірованим верхом. Вона доповнила її чорними туфлями на підборах, браслетами і сережками-кільцями.

15-річний Леві та його 11-річний брат Лівінгстон були в темних костюмах, а 14-річна Віда прийшла на захід у світло-рожевій сукні.

Сім'я Макконахі
Фото: Getty

Гала-концерт є частиною "дводенного веселого заходу, що пропонує музику, гольф і моду на користь обраних некомерційних організацій, кожна з яких відображає мету MJ&M щодо розширення прав і можливостей дітей".

Некомерційна організація заявила, що "передала понад $41 мільйон благодійним організаціям", включно з CureDuchenne, Дитячим медичним центром Делл, HeartGift, Фондом "Просто продовжуйте жити" і The Rise School в Остіні.

Сім'я Макконахі переїхала з Малібу, штат Каліфорнія, в Остін 2014 року.

"Ми жили щасливим життям у Малібу. У нас був гарний будинок, який ми побудували разом і вклали в нього багато любові та турботи. Ми там виховували своїх дітей. Я вирощувала все, що було у дворі. У мене були бджоли, які виробляли мед", — згадувала Алвес.

За її словами, причиною переїзду стала "надзвичайна ситуація". Вони поїхали в Техас, щоб допомогти матері Меттью і його братам, і в дорозі жінка звернула увагу, що її чоловік у його рідному штаті був заспокоєний, але впевнений у собі та енергійний.

Каміла запитала, чи хоче він переїхати в Техас, і, отримавши ствердну відповідь, посміхнулася і погодилася.

Алвес сказала, що їй комфортно в Техасі, оскільки місцева культура в деяких аспектах схожа на культуру Бразилії.

Каміла і Меттью зустрілися в голлівудському нічному клубі Hyde 2006 року, на піку його слави в ром-комах, коли вона працювала моделлю.

Вони одружилися шість років потому в Остіні. Тоді на їхньому весіллі, яке тривало три дні, були присутні Різ Візерспун, Кенні Чесні та Вуді Гаррельсон.

Раніше Фокус писав, що дружина Меттью Макконахі розповіла про "непрості" стосунки зі свекрухою.

Теги по теме
Дети
Источник материала
Поделиться сюжетом