19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Світовий уряд оголосив фазу підтримки України. Термін не вказано
Світовий уряд оголосив фазу підтримки України. Термін не вказано

Світовий уряд оголосив фазу підтримки України. Термін не вказано

Спочатку було перевтілення Макрона, потім — несподіване схвалення допомоги Україні Конгресом й майже одразу резолюція Європарламента (це вже не "якась там" ПАСЄ!) щодо нелегітимності виборів в мордорі й пуйла-президента плюс в той же день — резонансна заява голови польського МЗС про українські Волинь і Східну Галичину (раніше там це підкреслювали не дуже часто).

Тобто фазу підтримки — оголошено. Чи надовго? Важливо не проґавити її закінчення, щоб встигнути у кращий момент розпочати перемовини з тими, хто має реальний вплив на кремлівські різноманітні вежі.

Щоб було зрозуміло, про що я, нагадаю загальновідомий вислів Трумена за часів Другої світової: Якщо ми побачимо, що перемагає Німеччина — маємо допомогти Росії, якщо перемагатиме Росія — маємо допомогти Німеччині, й нехай вони вбивають одне одного якнайдовше.

Часи змінилися, але логіка — та ж сама. Коли в мордора були величезні територіальні здобутки в Україні, допомагали нам; коли стала перемагати Україна, допомогу припинили; коли ініціатива знов у мордора, допомагають нам.

Це не залежить від країн і офіційних персоналій, це — "хід історії" від тих, хто вирішує. "Світовий уряд" — назва умовна, але ж краще, ніж "конгломерат жирних котів" тощо.

Тож користуємось, але надто не тішимось.

Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...
Источник материала
Поделиться сюжетом